Πρόκειται για μία από τις τεχνικές που κατά κοινή ομολογία έχει την περισσότερη ζήτηση, αφού οι ανταύγειες βλέπεις, είναι ο τέλειος τρόπος για να «φωτίσει» το χρώμα των μαλλιών ή και να σκουρύνει αντίστοιχα χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ ή τρίχα και χωρίς να φανεί τεράστια, δραματική αλλαγή. Πόσο εύκολο είναι όμως, να τις πετύχεις ακριβώς όπως τις φαντάζεσαι; Ο Μάνος Πολυχρονίδης, hairstylist και manager του Chic Shock μας δίνει όλα τα απαραίτητα tips για τέλειες ανταύγειες!

Πήγαινε στον κομμωτή σου προετοιμασμένη

Συγκέντρωσε φωτογραφίες με το αποτέλεσμα που θέλεις και μην προσπαθείς μόνο να το περιγράψεις. Ίσως και εσύ η ίδια να ανακαλύψεις πως, αυτό που περιγράφεις, δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία που δείχνεις.

Εκφράσου!

Εξήγησε στον κομμωτή σου την καθημερινή σου ρουτίνα. Πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου ψηλά; Αλλάζεις τη χωρίστρα σου; Όλα αυτά παίζουν ρόλο στην τοποθέτηση των ανταυγειών και προφανώς στο τελικό αποτέλεσμα!

Επισκέψου τακτικά τον κομμωτή σου

Ξέρουμε, κάνεις ανταύγειες για να μην χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο όμως μην το παρακάνεις. Αν το χρώμα σου ξεθωριάσει πολύ και οι άκρες σου υποστούν μεγάλη ζημιά, τότε θα δυσκολευτείς να το επαναφέρεις.

Προσοχή στο λούσιμο

Αρχικά μη λουστείς την ίδια μέρα που έχεις κάνει την τεχνική. Θα πρέπει να δώσεις χρόνο στο χρώμα να σταθεροποιηθεί (2 – 3 μέρες). Έπειτα δεν πρέπει να λούζεσαι με οποιοδήποτε σαμπουάν. Υπάρχουν επαγγελματικά προϊόντα τα οποία θα σου συστήσει ο κομμωτής σου ανάλογα με τις ανάγκες σου και που θα βοηθήσουν προκειμένου το αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.


Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6
Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά
Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli