Γράφει η Λιάνα Μπουκουβάλα

Καλώς ήρθατε στην πιο ρομαντική εποχή του χρόνου!

Την εποχή που αγαπιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, χουχουλιάζουμε, και φυσικά… τρώμε και πίνουμε ρε αδερφέ πιο ξέγνοιαστα αφού τα μικροσκοπικά καλοκαιρινά ρούχα ανέβηκαν πλέον στο πατάρι!

Καλώς ήρθες χειμώνα!

Μαζί λοιπόν με τα πρώτα κρύα επιστρέψαμε και εμείς στη βάση μας. Και λέγοντας «βάση», φυσικά εννοούμε τα στέκια μας. Εκεί που νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Εκεί που γελάσαμε και κλάψαμε, εκεί μου μεθύσαμε και γλεντήσαμε, εκεί που η καρδιά μας χτυπάει δυνατά από
ευτυχία. Εκεί που το «γεια», το «καλησπέρα», το «πως πέρασες το καλοκαίρι» ή το «καλό χειμώνα», έχει άλλη αξία, μιας και είναι αληθινό αφού προέρχεται από ανθρώπους δικούς μας, οικείους και ζεστούς. Όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν ασταμάτητα στα μαγαζιά της γειτονιάς μας. Της πόλης μας. Μιας πόλης που ό,τι και αν της λείπει ό,τι δύσκολο και αν περνά, ξέρει να ζει!

Photo: cdn tourboks

Και τώρα, που περνά δύσκολα εξαιτίας των καιρών, ήρθε η ώρα περισσότερο από ποτέ να τη στηρίξουμε. Γι αυτό εμείς, φέτος δίνουμε την ψήφο μας στα μαγαζιά της πόλης μας! Στα μαγαζιά αυτά που στέκονται όρθια και συνεχίζουν να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό, no matter what. Που δεν σκύβουν το κεφάλι και κυρίως… που δεν κάνουν εκπτώσεις.

Πάμε λοιπόν παρέα να ανακαλύψουμε τις πιο εντυπωσιακές τους συνταγές, σε ποτά μα και φαγητά, για έναν χειμώνα γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και αρώματα…