Μöte σημαίνει συνάντηση στα σκανδιναβικά. Και αυτό ακριβώς είναι το αγαπημένο μας πλέον, coffeeshop στη Σωτήρος Διός. Το μέρος που επιλέγουμε για να συναντήσουμε φίλους, συναργάτες ή τον αγαπημένο μας το πρωί, το μεσημέρι ή το απογευματάκι για τον καφέ μας. Και όταν λέμε καφέ, εννοούμε καφέ, έτσι όπως πρέπει αυτός να είναι. Εκλεπτισμένος και μοναδικός! Κι αυτό γιατί οι κόκκοι του καφέ επιλέγονται προσεκτικά και φρεσκοκαβουρδίζονται από τον Στέφανο Δωματιώτη, που με την εταιρεία του, Create, στήνουν coffeeprojects και concepts σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πιάσε θέση σε ένα από τα ξύλινα τραπεζάκια που θα βρεις στον εσωτερικό ψηλοτάβανο χώρο μοναδικής αισθητικής και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες καφέ! Επέλεξε στο φλιτζάνι σου espresso, Umusazi από Rwanda με προσεγμένες οξύτητες ή έναν El Carmens flat white, όπου ο καφές με το γάλα έχουν υπέροχη ισοροπία και βελούδινη υφή. Αν πάλι αγαπάς τον φίλτρου, σου εγγυώμαστε πως θα λατρέψεις τον αρωματικό Kiangoi. 

Φυσικά, μαζί με τον καφέ μην παραλείψεις να απολαύσεις ένα από τα μοναδικά snacks που θα βρεις στη βιτρίνα του όπως το αφράτο και ολόφρεσκο Red Velvet cake, τα mini brownies αλλά τα cinnamon rolls, croissant hum και cheesecake croissant που έρχονται ολόφρεσκα στο κατάστημα από το pastry lab, Feelings και που υπόσχονται να εμπλουτίσουν τις γευστικές σου εμπειρίες!

Σωτήρος Διός 30 και Πραξιτέλους 154, Πειραιάς.

Facebook: MÖTE

Instagram: mote.coffee

www.mote.gr