Ψάχνεις να βρεις τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου του Αγίου Βαλεντίνου; Το βρήκαμε μόλις για σένα! Η πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχώνStarfan.gr, φέρνει και πάλι τον πιο ευφάνταστο τρόπο, για να μεταφέρεις ένα ρομαντικό μήνυμα τον αγαπημένο σου! Αυτή τη φορά όμως μέσω του Confessions Guy, ένα νέο ταλέντο που λέει τα πάντα, δίχως όμως… να αρθρώσει λέξη!

Θέλεις να κάνεις ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο σου αλλά νιώθεις άβολα να το κάνεις; Θέλεις να του εξομολογηθείς κάτι ή να του αποκαλύψεις ένα μεγάλο ή μικρό μυστικό; Μήπως να εκφράσεις την έκταση των συναισθημάτων που τρέφεις για εκείνον; Θέλεις να μοιραστείς ένα σημαντικό γεγονός ή ένα μεγάλο νέο; Όποιο κι αν είναι το μήνυμα σου, σοβαρό ή αστείο, ο Confessions Guy έρχεται να το κάνει για σένα, με τον πιο πρωτότυπο και κινηματογραφικό τρόπο.

Ο Confessions Guy χρησιμοποιεί λευκές κάρτες, που έχουν το μήνυμα σου χειρόγραφα γραμμένο, για να μοιραστεί χωρίς φόβο τις δικές σου σκέψεις, συναισθήματα ή ακόμα και μυστικά. Ο τρόπος είναι απλός. Μπαίνεις στην πλατφόρμα Starfan.gr, επιλέγεις τον χαρακτήρα Confessions Guy και γράφεις το μήνυμα που θέλεις να μεταφέρει. Στη συνέχεια, το μήνυμα ή ευχή σου ετοιμάζεται και αποστέλλεται με ένα προσωποποιημένο βίντεο για το άτομο που επιθυμείς.

Ο χαρακτήρας του Confessions Guy θα είναι διαθέσιμος στο Starfan.gr από 31 Ιανουαρίου και η τιμή για να στείλεις το δικό σου προσωποποιημένο βίντεο είναι 9 ευρώ.

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr