Είχαμε καιρό να τον δούμε. Εκτός από 2-3 ταινίες τα τελευταία χρόνια, δεν έχει κάνει και πολλά πράγματα όσον αφορά την υποκριτική άλλωστε. Ο Arnie βέβαια δεν έκανε μόνο αυτό στη ζωή του. Μέχρι και κυβερνήτης της Καλιφόρνια υπήρξε. Τώρα επέστρεψε ως πρωταγωνιστής σε σειρά, όπου δεν έχει πρωταγωνιστήσει άλλη φορά, εκτός από μερικά περάσματα που έκανε ως guest. Μετά λοιπόν τον Sylvester Stallone, ήρθε και η δική του στιγμή. Σε μια πολύ διαφορετική σειρά βέβαια σε σχέση με το «Tulsa King».

To «FUBAR» είναι μια κωμωδία δράσης. Στέκεται στη σχέση ενός κρυφού πράκτορα της CIA, με την κόρη του όταν ανακαλύπτει ότι και εκείνη είναι κρυφή πράκτορας της CIA. Και η μοίρα λοιπόν τους φέρνει να συνεργαστούν. Αλλά έχουν πολλά άλυτα ζητήματα μεταξύ τους, τα οποία προκαλούν παράξενες και κάποιες φορές, ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Η σειρά είναι αρκετά καλύτερη απ’ ότι περίμενα. Οι σκηνές δράσης δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά το χιούμορ είναι κλασικό χιούμορ του Arnie, οπότε όσοι τον έχουν δει στο παρελθόν σε παρόμοιες ταινίες, σίγουρα θα περάσουν καλά με τη σειρά των 8 επεισοδίων. Πολλές cheesy ατάκες, κάτι που θυμίζει λίγο action movie των 90s και ένας 75χρονος πρωταγωνιστής, που σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ούτε να το έχει βάλει κάτω, αλλά ούτε και η ηλικία του.

Οι καταστάσεις που γεννιούνται μέσα από τα επεισόδια, έχουν στο επίκεντρο τον ίδιο, κάτι που τις κάνει ακόμα πιο οικείες και δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς σχεδόν καθόλου. Οπότε, η top σειρά αυτή τη στιγμή στο netflix, αξίζει σίγουρα τον χρόνο σας, αφού θα τον κάνει να περάσει λίγο περισσότερο ευχάριστα απ’ ότι είχατε στο νου σας. Ο Arnie ήρθε στην μικρή οθόνη λοιπόν και είναι απολύτως ο εαυτός του…