Η επιτομή του coziness, με έντονο το στοιχείο της πέτρας, του ξύλου και της ζεστασιάς γενικότερα. Το Shakespeare In Love έχει επάξια κερδίσει την αγάπη μας, γι αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα  μέρη που θα τιμάμε με την παρουσία μας φέτος τον χειμώνα.

Εστιατορική κουζίνα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές, με το μεσογειακό στοιχείο να κυριαρχεί, γλυκά που «κολάζουν» μουσικές που ξεσηκώνουν, signature cocktails  που «τα σπάνε» και διάθεση στα ύψη είναι μερικά από τα βασικά συστατικά για ένα χειμώνα γεμάτο διασκέδαση!

  • Παντελής Μινέτος: Ο νους πίσω από την πολύ ενδιαφέρουσα λίστα, στην οποία θα βρείτε προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Αν όχι, ο Παντελής είναι εκεί για να ανακαλύψετε μαζί την ιδανική για τον ουρανίσκο σας!
  • DJ Alex Vicious, aka Αλέξανδρος Βιτάλης κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή με τις μουσικές του στο SIL. Εντάξει, εδώ δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, αφού αν τον ακούσετε έστω και μία φορά να παίζει μουσική, θα καταλάβετε γιατί έχουμε κολλήσει μαζί του! Μαέστρος στο editing και το remixing με βάση τραγούδια από τις δεκαετίες του ’50 έως και του ‘90 σε ελληνικά αλλά και ξένα κομμάτια, μετατρέπει την κάθε βραδιά μας με ευκολία σε σωστό party!

Αγίου Σπυρίδωνος 3 Πειραιάς Τ: 2104131999

Fb: S.i.L Shakespeare in Love

Insta: S.i.L_Shakespeare_in_Love

www.shakespeareinlove.gr