Στο ισόγειο θα σας  εξυπηρετήσουν εξειδικευμένοι συνεργάτες , ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε τροφές και αξεσουάρ είτε έχετε σκύλο, γάτα , πουλί , ψάρι ακόμα και τρωκτικό!

Στον  1ο όροφο βρίσκεται η εταιρεία Nutritionistas, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει συμβουλές για τις πραγματικές διατροφικές ανάγκες των ζώων συντροφιάς.  Σκοπός τους είναι η επιμόρφωση των κηδεμόνων πάνω στη διατροφή µε στόχο την ευζωία και μακροζωία των τετράποδων φίλων µας!

Είναι δίπλα σας για όλα τα στάδια ιδιαίτερου διατροφικού ενδιαφέροντος, όπως η περίοδος της ανάπτυξης, του γήρατος, της εγκυμοσύνης, της λοχείας αλλά και γενικότερα σε περιόδους µε στόχο την διατήρηση βάρους, την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας κ.α. Σημαντικό ρόλο επίσης έχει η διατροφή στην αντιμετώπιση και στην διαχείριση διαφόρων νοσημάτων, έτσι μαζί µε τις ιατρικές συμβουλές του κτηνιάτρου σας, μπορείτε να επιλέξετε µαζί το κατάλληλο πρόγραµµα διατροφής για το κατοικίδιο σας µε γνώµονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της κάθε ράτσας, τις δραστηριότητες του ζώου, τις υπάρχουσες συνθήκες και φυσικά, τις δυνατότητες του ιδιοκτήτη!

Τώρα κοντά σας και το Pet PAWSE Grooming Salon!

Δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ένας χώρος περιποίησης και ομορφιάς!

Στο -1 λοιπόν θα βρείτε τον ιδανικό  χώρο για κούρεμα, μπάνιο και καλλωπισμό ζώων κάθε ράτσας, μεγέθους και ηλικίας!

Με γνώση και αγάπη στο μικρό σας φίλο, παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών, από τις πιο απλές έως τις πλέον εξειδικευμένες και δύσκολες.