Το Pet Grooming θα το βρείτε στο -1 του Pet Pawse, σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με πολύ φροντίδα και αγάπη για κούρεμα, μπάνιο και καλλωπισμό ζώων κάθε ράτσας, μεγέθους αλλά και ηλικίας

Αν πιστεύετε πως μόνο εμείς έχουμε την «πολυτέλεια» για περιποίηση, κάνετε λάθος! Είναι πολύ σημαντική επίσης για το κατοικίδιό μας, τόσο για την δική του ψυχική και σωματική υγεία, όσο και τη δική μας!
Τι εννοώ; Ο καλλωπισμός εξασφαλίζει υγεία, ψυχολογική ισορροπία εκτός από το να ομορφαίνει το ζωάκι μας και είναι τόσο απαραίτητος, όσο και η επίσκεψη μας στον κτηνίατρο!

Συγκεκριμένα, με τον καλλωπισμό μπορούμε να αποτρέψουμε την εμφάνιση δερματικών παθήσεων, αλλά και να αποκαλύψουμε κρυμμένα συμπτώματα κακής υγείας. Ένα καλλωπισμένο ζωάκι, διώχνει το άγχος και τη νευρικότητα, που του προκαλούν οι επίπονοι κόμποι, το βάρος του περιττού τριχώματος και η δυσοσμία…

Είναι επίσης πιο αρεστό στην οικογένεια του – και όχι μόνο – με αποτέλεσμα να δέχεται περισσότερα χάδια και αγκαλιές. Έτσι είναι πάντα πιο χαρούμενο και δοτικό…!

Το Pet Grooming θα το βρείτε στο -1 του Pet Pawse, σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με πολύ φροντίδα και αγάπη για κούρεμα, μπάνιο και καλλωπισμό ζώων κάθε ράτσας, μεγέθους αλλά και ηλικίας. Με γνώση και αγάπη στο μικρό σας φίλο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, παρέχει μια σειρά υπηρεσιών, από τις πιο απλές έως τις πλέον δυσκολότερες.


Αντ. Θεοχάρη 1-3 & Σαχτούρη, Πειραιάς
Τ: 211-4061973, 6975-021235,
6972-209278
Facebook: PAWSE