Παντρεύεστε και θέλετε να είστε λαμπερή την ημέρα του γάμου σας; Η Dr. Πινακουλάκη, εξειδικευμένη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία της Ακμής, την Κλινική και την Αισθητική Δερματολογία, και η ομάδα της DermAesthete Clinic σας προτείνουν τις κατάλληλες θεραπείες για να έχετε την πιο αστραφτερή και υγιή επιδερμίδα μαγνητίζοντας τα βλέματα όλων τη «μεγάλη» αυτή μέρα!

Βοτουλινική Τοξίνη (BOTOX-Dysport)

Πρόκειται για τη συχνότερη θεραπεία αντιγήρανσης παγκοσμίως. Είναι μια απόλυτα ασφαλής και πολύ αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης των Δυναμικών Ρυτίδων, εγκεκριμένη από τον FDA.

Το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και λαμπερό και οι ρυτίδες λειαίνονται. Φυσικά το επιτυχημένο, φυσικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την εμπειρία και την εξειδίκευση του Δερματολόγου.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος Juvederm

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν σήμερα την δεύτερη συχνότερη θεραπεία Αισθητικής Δερματολογίας παγκοσμίως. Η Dr Pinakoulaki είναι εξειδικευμένη στη τεχνική Υγρού Λίφτινγκ με fillers υαλουρονικού οξέος Juvederm, τα πλέον ασφαλή και long lasting Υαλουρονικά. Η θεραπεία πραγματοποιείται με ατραυματικές μικροκάνουλες κατά την οποία το υαλουρονικό οξύ εγχέεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου ενυδατώνοντάς την, λειαίνοντας τις ρυτίδες και αποκαθιστώντας τον χαμένο της όγκο.

Skin Boosters (Profhilo, Jalupro, κα)

Πρόκειται για τη 3η συχνότερη θεραπεία αντιγήρανσης. Τα Skin Boosters αποτελούνται από Υαλουρονικό Οξύ σε πολλαπλά μοριακά βάρη, αμινοξέα, πεπτίδια, κολλαγόνο κ.α συστατικά που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη και γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας!

Photorejuvenation IPL 

Μια πολύ δημοφιλής θεραπεία που εξαλείφει πλήρως τις δυσχρωμίες και τις ευρυαγγείες και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Hollywood Treatment

Η θεραπεία που κάνουν οι stars πριν τις red carpet εμφανίσεις τους. Συνδυάζει τις ιδιότητες του ενεργού άνθρακα, των οξέων φρούτων και ενός ισχυρού Laser. Μας δίνει λάμψη και σύσφιξη, καθαρίζει τους πόρους και λειαίνει τις ρυτίδες.

Fractional RadioFrequency

Στη DermAesthete Clinic, διαθέτουμε το Venus Viva, το πιο ισχυρό Fractional RF παγκοσμίως. Έχει πάρει έγκριση από τον FDA ακόμα και για τη θεραπεία ερυθρών και λευκών ραγάδων. Η ενέργεια του διεισδύει στο χόριο και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι, πραγματοποιείται το απόλυτο skin resurfacing, το δέρμα συσφίγγεται, ανορθώνεται, οι ρυτίδες και οι ουλές εξαφανίζονται.

Fractional Lasers

Με τα δυο τελευταίας τεχνολογίας Fractional Lasers CO2 και QS Quanta της Κλινικής μας μπορείτε να απολαύσετε ένα δέρμα λαμπερό, αναζωογονημένο και σφιχτό στις γιορτές! 

Λιπογλυπτική – Body Contouring

Το MP2 Venus Versa συνδυάζει τις πολυπολικές Ραδιοσυχνότητες με PEMF Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη προκειμένου να συσφίξουν και να ανορθώσουν το δερμα. Η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει το τοπικό λίπος, διορθώνει την κυτταρίτιδα και αυξάνει την αιμάτωση και την οξυγόνωση της περιοχής.

Απαλό δέρμα σε πρόσωπο και σώμα,

απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και τη θυλακίτιδα χάρη στη Laser Αποτρίχωση με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα Αλεξανδρίτη της Κλινικής μας.

Πρωτόκολλο 4 σε 1 της DermAesthete Clinic

Συνδυάζουμε 4 θεραπείες σε 1 συνέδρια προκειμένου να αναζωογονήσουμε το δέρμα σε βάθος, να καθαρίσουμε και να λειάνουμε τους πόρους, να ενυδατώσουμε και να δώσουμε λάμψη στην επιδερμίδα!

Στην Υπερσύγχρονη Δερματολογική Κλινική DermAesthete εφαρμόζουμε όλες τις παραπάνω θεραπείες, ακολουθώντας πιστά τα παγκόσμια πρότυπα και σας παρέχουμε με απόλυτη ασφάλεια και σε λογικές τιμές το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

___________________________________________________________________________________________________________

Always take care of yourself first!

Υψηλάντου 154Β, Πειραιάς

Τ: 2104227581

Facebook: DermAesthete Clinic

Instagram: DermAeshete Clinic

www.drpinakoulaki.gr

www.dermaesthete.gr