Ο Robbie Williams μόλις κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην περιγράφει τις συνθήκες της νέας πραγματικότητας, αυτή της πανδημίας. Το τραγούδι, έχει τίτλο “Can’t Stop Christmas” και μέσα από μία σειρά από χιουμοριστικούς στίχους και κλασική χριστουγεννιάτικη μελωδία, επιδιώκει να μας κάνει να αισθανθούμε αισιοδοξία. Και το πετυχαίνει.

Ο διάσημος star της pop αναφέρεται στα γεγονότα που επέφερε η πανδημία, αναρωτιέται πώς θα κάνουν Χριστούγεννα μαζί τα μέλη της οικογένειας και δίνει την πιο ελπιδοφόρα απάντηση: “Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα Χριστούγεννα”! Το νέο single είναι ακόμα μία συνεργασία με τους παραγωγούς του Guy Chambers και Richard Flack.

Μέσα από τους στίχους, ο Robbie Williams λέει ότι μαζί με πολλά Facetime και Zoom calls, θα βάλει κάλτσες και αντισηπτικά στη λίστα με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Τονίζει ότι “Ο Άγιος Βασίλης είναι στο έλκηθρό του, αλλά αυτή τη φορά σε 2 μέτρα απόσταση”.

Το track προέρχεται από τον πολυσυζητημένο δίσκο “The Christmas Present” – το πρώτο Χριστουγεννιάτικο album του Robbie που κυκλοφορεί ήδη.