Λένε πως το αυτοκίνητο ενός ανθρώπου, λέει πολλά για τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του. Επιλέγοντας ανάμεσα από ένα ασφαλές οικογενειακό επιβατηγό, ένα περιπετειώδες τζιπ ή ένα σπορ δίπορτο, ένα είναι σίγουρο, στη NISSAN Κυριακούδης Α.Ε., θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει!

Αρχής γενομένης από το 1991, τα αδέρφια Γιώργος και  Γιάννης, με οδηγό την μεγάλη τους αγάπη για το αυτοκίνητο,  ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με τη NISSAN. Σήμερα, κάμποσα χρόνια αργότερα, η 2η γενιά, συνεχίζει να εξυπηρετεί με το ίδιο μεράκι, χιλιάδες πελάτες.

Σε σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, τα 4 ξαδέρφια, διοικούν όχι μια απρόσωπη εταιρεία, αλλά μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, επιλέγοντας πάντα άρτια καταρτισμένους συνεργάτες και προσφέροντας εγγύηση για τις υπηρεσίες τους.

Με δεκάδες βραβεία στο ενεργητικό τους, μένουν κάθε χρόνο σταθερά στις πρώτες θέσεις των Best Sales αυτοκινήτων, ανταλλακτικών αλλά και Service, κάτι το οποίο κάνει εμάς τους Πειραιώτες ακόμη πιο περήφανους! Με σημείο σταθμό στην πορεία τους, το 2009, όταν και τους απενεμήθη το «Global Nissan Sales & Service Way Award 2009», μία βράβευση  για την οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες εμπόρους Nissan παγκοσμίως!  Εσύ; Ακόμη να επιλέξεις το Nissan που σου ταιριάζει;

Θηβών 97, Πειραιάς. Τ: 2104911410 F: 2104917978 E-mail: kiriakoudis@kiriakoudis-nissan.gr

www.kiriakoudis-nissan.gr