Στο άκουσμα ίσως του street food το μυαλό μας πάει κυρίως σε σουβλάκια και burger. Ήρθε η ώρα όμως που ο Mr Tantuni μας συστήθηκε με ένα πιο… ανατολίτικο τρόπο και μας μύησε στο αυθεντικό ανατολίτικο street food!  

Το πρώτο μάθημα που μας έκανε, ήταν αυτό του ονόματος του! Tι σημαίνει ταντούνι; Ταντούνι λοιπόν, είναι ένας ειδικός τρόπος παρασκευής και επεξεργασίας του κρέατος. Σε αυτό το σημείο, να σας ενημερώσουμε πως ο Mr Tantuni δεν σερβίρει καθόλου χοιρινό κρέας γιατί θέλει να κρατήσει την αυθεντικότητα στην ταυτότητα του ως γνήσιο ανατολίτικο φαγητό!

Δοκιμάσαμε χειροποίητη πίτα λαβάς -σαν αραβική, πολύ μεγαλύτερη και πιο νόστιμη- με κοκορέτσι, παραδοσιακό Πολίτικο λαχματζούν, γύρο σουτζούκι σε πίτα λαβάς -οι φανατικοί του σουτζουκιού, δεν θα σταματάτε-, γιαουρτλού με γύρο από μοσχάρι γάλακτος (!) και κεφτεδάκια Σμύρνης!

Η απόλαυση δεν σταματά στα αλμυρά αλλά έρχεται να αδυσώπητα και στα… γλυκά! Καζάν ντιπί, κρέμα σοκολάτας, κρέμα φιστίκι, μπακλαβάς, ραβανί, σαραγλάκια, σιμιγδαλομπουκιές, να μην ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις! Ταντούνι λέμε και… ξαναλέμε!

 

Σύντομα νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη!

Delivery: 12:00 – 00:30

Κυριακή Κλειστά

Εθνικής Αντιστάσεως 26, Πειραιάς

T: 211-4119260

Fb: mr.Tantuni.gr

Insta: mrtantuni.gr

www.mrtantunigr.com