Το τέλος πλησιάζει. Το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου και εκείνη τη ημέρα θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε για πάντα τον Professor και την παρέα του. Για να κάνει λίγο πιο υποφερτή την αναμονή το Netflix, φρόντισε να μας τροφοδοτήσει ήδη με νέο trailer που παρέχει μερικές νέες πληροφορίες, ενόσω ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε το “κόλπο” της Tokyo που δεν είδαν οι εισβολείς να έρχεται.

Στο μεταξύ, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους, εμφανίστηκε η φήμη-θεωρία ότι όλα τα μέλη της ομάδας πρόκειται να πεθάνουν. Μπορεί να μη μας αρέσει ακριβώς σαν εξέλιξη, αλλά μετά την κίνηση ματ της Tokyo, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τον Alex Pina. Προς το παρόν πάντως, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει. 

Τα βίντεο – spoilers

Στο μεταξύ, κυκλοφορούν και δύο βίντεο-spoilers από τα 5 εναπομείναντα επεισόδια, που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Στο πρώτο υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι.

Στο δεύτερο βίντεο, που είναι αποκλειστικά στα ισπανικά η Lisbon σχολιάζει με τους υπόλοιπους τις εξελίξεις που δημιουργούν μεταξύ τους μία ολοένα και πιο τεταμένη κατάσταση. Δε μπορούν να βασίζονται εξ ολοκλήρου στο μυαλό του Professor, ο στρατός πλησιάζει απειλητικά και η τριβή μεταξύ τους γίνεται περισσότερο εμφανής. O Palermo είναι πρόθυμος να αναλάβει την κατάσταση, ακόμα κι αν οι υπόλοιποι κλέφτες δεν το εγκρίνουν, τουλάχιστον για αρχή. Η συζήτηση μετά διακόπτεται και δεν ξέρουμε ποια απόφαση πήραν, αλλά τα πράγματα είναι πολλά υποσχόμενα, αφού βλέπουμε ότι ο Professor καταφέρνει να κάνει κουμάντο. “Τις τελευταίες ώρες έχασα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν άλλο να σκοτωθεί εξαιτίας αυτής της ληστείας”, λέει ο δάσκαλος καθώς βλέπουμε την υπόλοιπη ομάδα να προσπαθεί να μείνει όρθια και τον Rio στο έδαφος.

Αν γνωρίζεις ισπανικά, δες τα παραπάνω στο βίντεο που ακολουθεί: