Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της προετοιμασίας μίας νύφης, αν όχι το πιο σημαντικό, είναι το make – up και το χτένισμά της! Κι αυτό γιατί εάν είναι σωστά και εναρμονισμένα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της νύφης και φυσικά, το ύφος του γάμου, μπορούν να τον απογειώσουν! Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη του είδους, Kalliope Vovla και με τη βοήθειά της σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε ποιον επαγγελματία θα επιστευθείτε!

Δείτε δουλειές του

Εντάξει μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, μα είναι το Α και το Ω! Δεν αρκεί απλά η καλή φήμη ενός επαγγελματία. Πρέπει να μπορείτε να δείτε και δουλειές του. Ακομη καλύτερα, εάν γνωρίζετε κάποια νυφούλα που έχει αναλάβει στο παρελθόν, να έρθετε σε επαφή μαζί της για επιπλέον λεπτομέρειες!

Προγραμματίστε εκ των προτέρων

Ο makeup artist και ο hairstylist θα πρέπει να θέλει να μιλήσει μαζί σας στο τηλέφωνο για να μάθει το στυλ σας, τις λεπτομέρειες και τις ιδέες σας πριν τη μεγάλη μέρα. Εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες με ιδέες για την εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε και σίγουρα να ζητήσετε και τη συμβουλή του επαγγελματία. Ένας σωστός επαγγελματίας θα πρέπει να πάρει τις ιδέες σας και να τις μετατρέψει στο τέλειο look για την ημέρα του γάμου σας.

Κάντε τις σωστές ερωτήσεις

Μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις! Ρωτήστε πράγματα σχετικά με τη διαδικασία: Πώς κρατάει την ημερομηνία σας; Μία άλλη καλή ερώτηση αφορά το χρονοδιάγραμμα: Πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα look; Κάντε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε πριν τη μεγάλη μέρα, έτσι ώστε να νιώθετε πιο άνετα όσο πλησιάζει ο γάμος σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες

Ακολουθήστε τις οδηγίες του μέχρι την ημερομηνία του γάμου. Μπορεί για παράδειγμα να σας έχει συμβουλεύσει να ακολουθείτε μία συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς που θα βοηθήσει το δέρμα σας ή τα μαλλιά σας. Φροντίστε να τα ακολουθήσετε ώστε τη μεγάλη μέρα να μπορέσετε μαζί με τον επαγγελματία που κλείσατε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Μob: +30 6948879465, E-mail: kalliope_mua@outlook.con

Instagram: kalliope_mua