Η 25χρονη Λούρδη Λεόν, η οποία έχει εξελιχθεί σε μοντέλο για διάσημους οίκους, πόσταρε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram από την καμπάνια του brand Mugler, φορώντας ένα μπεζ κορσέ – κορμάκι παρόμοιο με ένα κομμάτι που φορούσε η Μαντόνα τη δεκαετία του ‘90.

Η Λούρδη σαγηνεύει στη νέα καμπάνια του οίκου Mugler

Η εκκολαπτόμενη σταρ, στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram, φαίνεται να χορεύει σαγηνευτικά ενώ βρίσκεται επάνω σε μια vintage λιμουζίνα σε ένα φωτογραφικό στούντιο που έχει φτιαχτεί για να μοιάζει με δρόμο της Νέας Υόρκης τη νύχτα. Το μοντέλο κινείται σαγηνευτικά, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της, τα μακριά της πόδια και τα πολυάριθμα τατουάζ της. Και για να υπενθυμίσει στους θαυμαστές της ότι είναι και χορεύτρια, σε κάποιο σημείο σηκώνει το πόδι της μέχρι το κεφάλι της, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχή εξάσκηση.

https://www.instagram.com/p/CejVbPMF765/

Στην λεζάντα της ανάρτησης δήλωσε ενθουσιασμένη για τη νέα της συνεργασία και ευχαρίστησε για τη δουλειά στα ισπανικά και στα γαλλικά, ενώ είπε ότι ήταν πραγματικά ένα τρελό ταξίδι, αλλά ήταν ευτυχής που συμμετείχε στην «υπέροχη» φωτογράφηση.

Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Megan Thee Stallion, Bella Hadid, Chloe Sevigny, Amber Valletta και Shalom Harlow, μεταξύ άλλων.