Όταν τα όνειρα δεν έχουν όρια ούτε ηλικία! Κάτι που απέδειξε η 79χρονη κ. Τίτσα, αφήνωντας με το στόμα ανοιχτό τους κριτές του GNTM.

Το GNTM 5 για το επόμενο top model της χώρας επέστρεψε ανανεωμένο στους δέκτες, με τη φάση του Bootcamp και χωρίς κανένα ηλικιακό όριο αυτή τη φορά.

Η κ. Τίτσα, εμφανίστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων, με τεράστια αυτοπεποίθηση μπροστά στους τέσσερις κριτές, και τους έκλεψε την «καρδιά» με το κέφι και το στυλ της.

Φυσικά, θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή της και την αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά, ενώ στη συνέχεια της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, με τις αναλογίες της 79χρονης να είναι εντυπωσιακές.

Αν και οι άφησαν πάνω της την επιλογή για το αν θα φορέσει μαγιό, η ίδια δεν δίστασε και το τόλμησε, κάνοντας μια υπέροχη πασαρέλα μέσα στο μαύρο ολόσωμο μαγιό της και τα ψηλοτάκουνά της.

Η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε μάλιστα να της δώσει μια αγκαλιά.

Τα εγγόνια της της ζήτησαν να συμμετάσχει στο GNTM

Μάλιστα, η 79χρονη δήλωσε συμμετοχή στο GNTM, αφού της το ζήτησαν τα εγγόνια της, καθώς διατηρεί μια σιλουέτα, απίστευτη για την ηλικία της. Κάτι που προέρχεται όπως είπε από τη λατρεία της για το χορό και το μπαλέτο, αλλά και από το γεγονός ότι τόσο χρόνια παρέμεινε δραστήρια.

Ο ενθουσιασμός των τεσσάρων κριτών ήταν τόσο μεγάλος, που φυσικά χάρισαν εύκολα στην 79χρονη μια θέση στην επόμενη φάση του GNTM.

GNTM: Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της 79χρονης