Υπάρχει άραγε κάποιος από εσάς που να μην προσδοκεί σε ένα απόλυτα υγιές, σφριγηλό και περιποιημένο δέρμα; Πόσο εύκολο είναι όμως να το αποκτήσεις; Η Κοσμητολόγος  Αισθητικός, Κωνσταντίνα Σκλημποσίου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις θεραπείες προσώπου Dermapen και Hydrafacial, αναγνωρισμένες και καθ’ όλα επιτυχημένες, στο να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε υγιές και όμορφο δέρμα!

DERMAPEN

Το Dermapen είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού στον κόσμο. Προκαλεί ελεγχόμενο τραυματισμό στο δέρμα, αναγκάζοντας το να παράγει «αυτόλογα» ελαστίνη και κολλαγόνο για να τον αντιμετωπίσει.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Έχει μεγάλη γκάμα δράσης και μπορεί να διορθώσει ποικίλα αισθητικά προβλήματα, όπως αντιμετώπιση και αποκατάσταση: ουλών ακμής και εγκαυμάτων, ουλών από χειρουργικές επεμβάσεις λεπτών ρυτίδων του προσώπου, του «ποδιού της χήνας», των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, των ραγάδων στο σώμα κα. Παραλλήλως βοηθά στην γενικότερη αισθητική βελτίωση προσώπου και σώματος, καθώς μπορεί να ανανεώσει όλη την περιοχή των ματιών, να συσφίξει το πρόσωπο (περίγραμμα), αλλά και να αναπλάσει το χαλαρωμένο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να ανορθώσει το λαιμό και να συσφίξει την ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Το Dermapen διαθέτει από 16-32 μικροβελόνες που προκαλούν περίπου 1920, τσιμπήματα το δευτερόλεπτο στο δέρμα. Οι βελόνες του εισχωρούν μέχρι και 2 χιλιοστά μέσα στο δέρμα, διεγείροντας έτσι στο μέγιστο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Δεν προκαλεί γρατσουνιές, μελανιές ή ξεφλούδισμα.

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ το δέρμα εξακολουθεί να
βελτιώνεται για τους επόμενους 2-4 μήνες.

Πόσες συνεδρίες συνιστώνται: Εξαρτάται από το πρόβλημα που καλούμαστε να
αντιμετωπίσουμε. Για παράδειγμα, για την απλή τόνωση ενός κουρασμένου προσώπου ή για την θεραπεία της φωτογήρανσης, χρειάζονται λίγες συνεδρίες (1-3). Αντίθετα, για την αντιμετώπιση ουλών ακμής χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες (περίπου 4-7 ή και παραπάνω).

HYDRAFACIAL

Το hydrafacial είναι μια διαδικασία μικροδερμοαπόξεσης η οποία συνδυάζει την απολέπιση με την ενυδάτωση και την αντιοξείδωση του δέρματος.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

H θεραπεία είναι μη επεμβατική και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Συστήνεται σε όποιον θέλει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, να καθαρίσει τους πόρους, να διορθώσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως τις λεπτές γραμμές και να αντιμετωπίσει την λιπαρότητα και τις πανάδες.

ΠΏΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Η κεφαλή του μηχανήματος εκτοξεύει νερό και θρεπτικές ουσίες στο δέρμα ασκώντας παράλληλα αναρρόφηση. Έτσι αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους του δέρματος ενώ ταυτόχρονα εγχύει τον κατάλληλο ορό ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του κάθε ατόμου. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και έχει άμεσα αποτελέσματα. Η θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά.

Αποτελέσματα: Άμεση βελτίωση του δέρματος μετά την πρώτη συνεδρία. Θα αισθανθείτε το πρόσωπό σας καθαρό και ενυδατωμένο. Όσο προχωρούν οι συνεδρίες τα αποτελέσματα θα βελτιώνονται.

Πόσες συνεδρίες συνιστώνται: Συνιστώνται μια σειρά από 6 συνεδρίες για καλύτερο αποτέλεσμα ενώ μπορεί να συντηρήσετε το αποτέλεσμα με 1 συνεδρία το μήνα.

 

Η ΣΚΛΗΜΠΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ είναι Πτυχιούχος Κοσμητολόγος Αισθητικός, Α ΤΕΙ Αθηνών, Ηλεκτρολύστρια
Apilus Academy Qualified Phibrows Artist
Τσαμαδού 43, Πειραιάς,
Τ: 2104172334
Facebook: Dermognosia Cosmetology clinic
Instagram: Dermognosia,
www.dermognosia.com