Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία το καλοκαίρι μπορεί να είναι απολαυστική, μπορεί όμως παράλληλα να προκαλέσει και προβλήματα! Έτσι εμείς με την βοήθεια της δερματολόγου-αφροδισιολόγου, Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση και της κοσμητολόγου Τάνιας Λεούση, σας αποκαλύπτουμε όλες τις θεραπείες που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για εντυπωσιακά, μα κυρίως ασφαλή αποτελέσμτα!

Laser Alexandrite Candela με ενσωματωμένη εκπομπή κρυογόνου για προστασία του δέρματος από εγκαύματα και ελαχιστοποίηση του πόνου κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Μόνιμη αποτρίχωση σε λίγες συνεδρίες.

Venus Viva Fractional RF για εξάλειψη βαθιών ρυτίδων, ουλών και ραβδώσεων. Μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αμερικάνικη Ice Sculptor Κρυολιπόλυση για μείωση του τοπικού λίπους μέσω της προγραμματισμένης και ελεγχόμενης ψύξης των λιποαποθηκών του ανθρώπινου σώματος. Εφαρμόζεται παντού χωρίς να αφήνει ερεθισμό, οίδημα ή μώλωπες.

Venus MP2 Body Contouring. Συνδυάζει τις οκταπολικές ραδιοσυχνότητες με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Είναι μια up to date αναίμακτη μέθοδος σύσφιξης του δέρματος, λιπογλυπτικής, ανόρθωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία για την θεραπεία της κυτταρίτιδας με ειδικά εξατομικευμένα κοκτέιλ, με συστατικά όπως καρνιτίνη, φωσφατιδυλοχολίνη, αγκινάρα, καφεΐνη, οργανικό πυρίτιο, DMAE, υαλουρονιδάση.

Χημική Λιπόλυση Aqualyx και Desobody συστήνεται σε περιπτώσεις τοπικού πάχους, το οποίο συνήθως είναι και ανθεκτικό στη δίαιτα και τη σωματική άσκηση. Είναι μια θεραπεία που δεν απαιτεί χειρουργείο, είναι ανώδυνη και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πρεσσοθεραπεία για την αποσυμφόρηση της λέμφου. Είναι σημαντική στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους διότι μειώνει την κατακράτηση, αποτοξινώνει τον οργανισμό και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία.   

Ιατρικός Καθαρισμός Ακμής για την αφαίρεση φαγεσώρων και κύστεων, που συχνά λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του ιδρώτα επιδεινώνονται (θερινή Ακμή).

Μεσοθεραπεία προσώπου με εξειδικευμένα και εξατομικευμένα κοκτέιλ για λάμψη, λεύκανση και ενυδάτωση.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στα αιμοπετάλια του πλάσματος, συσφίγγει και δίνει λάμψη στο δέρμα καθώς προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βοτουλινική Τοξίνη για άμεσο, με απόλυτη ασφάλεια, ανώδυνο μη χειρουργικό lifting προσώπου.

Υγρό Λίφτινγκ με Υαλουρονικό για την αποκατάσταση των ζυγωματικών, του περιγράμματος του προσώπου, των ρινοπαρειακών αυλακών, των χειλιών και των γωνιών του στόματος (λυπημένη έκφραση).

Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται η συνεχής χρήση επιλεγμένων αντιηλιακών με υψηλούς δείκτες προστασίας και αυστηρή τήρηση των κανόνων ηλιοπροστασίας (καπέλο, αποφυγή κολύμβησης 12πμ-3μμ).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υψηλάντου 154 Β (ισόγειο), Πειραιάς. Τ: 210 4227581 Fb: DermAesthete Instagram: DermAesthete

www.drpinakoulaki.gr