Ο Μάνος Πολυχρονίδης, ο ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock μας συστήνει τα πιο cool χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού!

Χωρίστρα στη μέση

Αποτελεί down to earth προτάση για τα Χτενίσματα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Δεν είναι άλλη από τη χωρίστρα των μαλλιών στη μέση του κεφαλιού. Η αυστηρά στη μέση χωρίστρα, πρόκειται για μία μόδα που οι αδερφές Kardashians έχουν υποστηρίξει ένθερμα. Από τότε πάρα πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο την έχουν υιοθετήσει. Πρόκειται για μία πρόταση όπου και φέτος, όπως και πέρσι, θα υιοθετηθεί!

Wet Hair

All time classic, sexy τάση αποτελεί το wet look. Όχι άδικα! Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και εκείνες το προτιμούν! Φέτος μια πιο φυσική λιγότερο επιτηδευμένη, λιγότερο στημένη εικόνα των «βρεγμένων» μαλλιών είναι must. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως για να φτιαχτεί ένα wet look απαιτεί κάποια διαδικασία, κάποιον χρόνο, κάποια σχετική δεξιότητα και κάποιο «στήσιμο». Ακόμη κι αν δεν έχει προηγηθεί κάποιο πολύωρο χτένισμα!

Ελαφρώς “πειραγμένα” μαλλιά

Τα messy χτενίσματα είναι στα φόρτε τους αυτό το καλοκαίρι!Ετοιμάζονται εύκολα και πιο γρήγορα σε σύγκριση με πιο «στημένα» χτενίσματα, δεν είναι απαραίτητο να είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά σας ώστε να έχετε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα και είναι κατάλληλα για τις περισσότερες περιστάσεις!

Old School κυματισμοί

Είναι εμφανώς και αναντίρρητα στημένο. Χρειάζεται χρόνο και μια σχετική γνώση προκειμένου να επιτευχθεί. Δεν είναι ό,τι πιο άμεσο και γρήγορο μπορεί κανείς να φτιάξει στα μαλλιά του. Ωστόσο είναι σίγουρα ξεχωριστό, ιδιαίτερο, διαφορετικό. Κι επομένως κατάλληλο για τις ξεχωριστές, ιδιαίτερες, διαφορετικές περιστάσεις στις οποίες θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να παρουσιάσετε μια πολύ fashionable εικόνα του εαυτού σας!

Χωρίστρα στο πλάι

Είναι μια κομψή επιλογή, ίσως πιο ρομαντική από τη χωρίστρα στη μέση. Δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ούτε αρέσει σε όλες. Για εσάς που θέλετε να ακολουθείτε τη μόδα και να προβαίνετε σε αλλαγές που δεν εμπεριέχουν ρίσκο, η χωρίστρα προς τη μία πλευρά είναι ιδανική πρόταση. Μπορείτε να την κάνετε περισσότερο ή λιγότερο «βαθιά», ανάλογα με το πόσο μαλλί περάσετε από την απέναντι πλευρά. Προτιμήστε να πηγαίνετε τα μαλλιά σας από την πλευρά που τους είναι πιο εύκολο φυσικά.

Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6

Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά

Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli