Περιμέναμε το καλοκαιράκι πως και πως και μαζί με αυτό και όλα τα ωραία που φέρνει μαζί του! Βόλτες, διακοπές, αέρινα ρουχαλάκια και φυσικά, γιατί όχι και… αλλαγές! Και αν δεν αρχίσεις από μία ανανέωση στα μαλλιά τότε πείτε μου, από που θα αρχίσεις…; Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα και με τη βοήθεια του hairstylist, Μάνου Πολυχρονίδη, τα μοντέρνα καλοκαιρινά χρώματα μαλλιών για το 2022. Είναι εντυπωσιακά μα και διακριτικά παράλληλα και πολύ – πολύ cool!

Ζεστό ξανθό

Ξεχάστε τα άσπρα ξανθά και τις ψυχρές αποχρώσεις. Η νέα τάση στα χρώματα του ξανθού για φέτος το καλοκαίρι είναι το ζεστό ξανθό, σε απόχρωση χρυσού και της άμμου.

Το πλατινέ ξανθό δεν ανήκει στα must αυτής της εποχής, ενώ το πιο ζεστό, γλυκό και χρυσαφένιο ξανθό χρώμα θα είναι η τέλεια εναλλακτική.

Strawberry brunette

Πρόκειται για μία απόχρωση ιδανική για όσες τους αρέσει η ιδέα του κόκκινου, αλλά δε θέλουν την ένταση και το βάθος αυτού το χρώματος. Είναι μια υπέροχη και ισορροπημένη μίξη καστανού και κόκκινου, χωρίς να πηγαίνει προς το πυρόξανθο ή το μπορντό.

Ringlighting balayage

Το balayage είναι μια τεχνοτροπία που αποσκοπεί πάντα σε ένα ξάνοιγμα του χρώματος των μαλλιών, αλλά να δείχνει φυσικό. Αυτή την άνοιξη η πρόκληση είναι το ringlighting balayage, δηλαδή οι φωτεινές ανταύγειες να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση φωτισμού του προσώπου με ένα ring light, από όπου πήρε και το όνομα.

Καστανό με καραμελένιες ανταύγειες

Το καστανό είναι σταθερή και κλασική αξία. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν τρόποι να το αναβαθμίσουμε και να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον. Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε πολύ ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας να φωτίζουν το κάτω μέρος των μαλλιών.

Χάλκινο

Θα το δεις σε διάφορες αποχρώσεις και τόνους, με κάποιες να πορτοκαλίζουν περισσότερο και άλλες να τείνουν προς το κόκκινο.

Έντονες ρίζες και ανοιχτές άκρες

Όλες έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή να μην προλαβαίνουμε να πάμε στο κομμωτήριο και να έχει «κατέβει» η ρίζα. Και επειδή και η κομμωτική αντιγράφει τη ζωή, μία από τις φετινές τάσεις στα μαλλιά είναι οι έντονες ρίζες. Βέβαια αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με έλλειψη χρόνου και παραμέληση, αλλά με έναν πολύ φροντισμένο τρόπο βαφής του μαλλιού.

Ginger

Αυτή η πολύ ανοιχτή και γλυκιά απόχρωση του πορτοκαλί είναι τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι! Θα προσθέσεις το χρώμα που ενδεχομένως σου λείπει από το μαλλί σου, αλλά κρατώντας το αρκετά ήπιο.

Παστέλ ροζ

Και μία πρόταση για τις πιο τολμηρές, οι οποίες δε φοβούνται να δοκιμάσουν το διαφορετικό και extreme. Και όσο τολμηρό κι αν το ακούς, είναι ουσιαστικά μία πολύ γλυκιά απόχρωση του ροζ χωρίς κάποια μεγάλη ένταση.

Αποχρώσεις του λιλά και μωβ

Θα δεις κάθε δυνατό συνδυασμό, απόχρωση και τόνο αυτού του υπέροχου χρώματος. Βαθύ σκούρο μωβ, παστέλ μωβ, χρώμα λεβάντας με μία μίξη γκρι. Ό,τι και να επιλέξεις, το βέβαιο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα και θα είσαι in fashion όσο ποτέ.

Όμπρε με μαύρο και καστανό

Αν σου αρέσει η ιδέα του όμπρε, αλλά δεν είσαι σίγουρη για το ξανθό, υπάρχουν και άλλες λύσεις! Θα μπορούσες να ζητήσεις από τον κομμωτή σου ένα όμπρε με μαύρο χρώμα στην κορυφή και ένα ωραίο καφέ στο άνοιγμα προς τα κάτω.

——————————

Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6

Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά

Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli