Αγαπάτε τον ήλιο και την αλμύρα; Οι καλοκαιρινές βουτιές είναι η αγαπημένη σας συνήθεια; Καλά μέχρι εδώ! Τι γίνεται όμως, τα μαλλιά μας που πάντοτε ταλαιπωρούνται από όλα τα παραπάνω; O manager και ιδιοκτήτης του Chic Shock, Μάνος Πολυχρονίδης, αποκαλύπτει τη νέα επαναστατική υπηρεσία κοσμητικής κομμωτικής που θα λατρέψετε και την οποια μπορείτε να απολαμβάνετε αποκλειστικά στον χώρο του Chic Shock στην Καλλίπολη!

Μεσοθεραπεία – Inner Repair

Τι είναι

Η μεσοθεραπεία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναδόμησης της τρίχας. Στόχος της είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα της τρίχας (τα λεγόμενα λέπια), συγκεκριμένες ουσίες όπως αμινοξέα, ενυδατική πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ. Έτσι λειτουργεί ως filler και προσφέρει υψηλή ποιότητα στην τρίχα. 

Πως εφαρμόζεται 

Λούζουμε δύο φορές με το ειδικό σαμπουάν. Έπειτα στεγνώνουμε πολύ καλά με την πετσέτα. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε το προιόν και το αφήνουμε να δράσει για 30’ με μεμβράνη. Ξεβγάζουμε πολύ καλά και κλειδώνουμε τη θεραπεία με ειδικό προιόν. Ξεβγάζουμε και… έτοιμες!

Περιποίηση στο σπίτι

Για την συντήρηση της αναδόμησης και τη διάρκεια στην θεραπεία συστήνεται λούσιμο και μάσκα με ειδικά προιόντα που θα σας συστήσουν στο κομμωτήριο και στο σπίτι σας. Επιπλέον τα προιόντα μειώνουν το φριζάρισμα και συμβάλλουν στον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών. 

Tips

  • Μπορούμε να λούσουμε τα μαλλιά μας μετά από 24 ώρες.
  • Μπορούμε να εφαρμόσουμε βαφή μετά από 1 εβδομάδα. 
  • Η θεραπεία διαρκεί περίπου 2 μήνες οπότε και την ανανεώνουμε. 

Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6
Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά
Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli