Καθημερινά ολοένα περισσότεροι καταναλωτές καταφεύγουν στις ηλεκτρονικές παραγγελίες για το φαγητό τους, τον καφέ, ακόμα και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Η περαιτέρω εξοικείωση με τα ψηφιακά εργαλεία, η ευκολία στη χρήση, αλλά και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας, στρέφουν όλο και περισσότερους Έλληνες στις εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο και το κινητό τους για online παραγγελίες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το ΒΟΧ, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, που επιβραβεύει τους χρήστες του για τις επιλογές τους. Με περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις πανελλαδικά, σε συνεργασία με δυο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και με καθημερινές προσφορές, το BOX έχει μπει δυναμικά στην αγορά του online delivery.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2019, διευρύνει τη δραστηριότητά του και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και νέα καταστήματα. Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν όχι μόνο το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ, αλλά και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός».

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ –για πρώτη φορά- όλα τα προϊόντα που επιθυμούν (πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και τις προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα «Μασούτης» και «Κρητικός», σε περισσότερες από 50 πόλεις πανελλαδικά. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, ενώ η παράδοση των παραγγελιών γίνεται ακόμα και αυθημερόν. Στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», η υπηρεσία online delivery του BOX είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Μυτιλήνη κ.ά.), ενώ διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.) είναι και στα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ». Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.

Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν και τα προνόμια του ΒΟΧ, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την COSMOTE, δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες ή επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE Deals for You.

Οφέλη ΒΟΧ

Το ΒΟΧ αποδεικνύεται μια έξυπνη λύση που διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών. Εκτός από τις δημοφιλείς αλυσίδες εστίασης που θα βρει κανείς στο ΒΟΧ, αυτό που κάνει την πλατφόρμα να ξεχωρίζει είναι –μεταξύ άλλων- και η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις, κάθε χρήστη, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες. Η υπηρεσία διευρύνεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσουν και άλλες συνεργασίες με αλυσίδες εστίασης.

Πρόσφατα στο ΒΟΧ μετακόμισε και το Skroutz Food, η πλατφόρμα food delivery του Skroutz, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες, ενώ και η Edenred ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΒΟΧ για πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant® στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Η αγορά του online delivery φαίνεται πως έχει μεγάλη δυναμική στην Ελλάδα, αλλά και πολύ γρήγορη εξέλιξη, με νέες food delivery προτάσεις, που έχουν σκοπό να φέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες και προσωποποιημένες υπηρεσίες προς όφελος των καταναλωτών. Στην περίπτωση του ΒΟΧ, οι καταναλωτές αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή και να την δοκιμάσουν για να επωφεληθούν από τα προνόμια του.