Σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κορυδαλλού, ο Παναγιώτης με την ομάδα του δημιούργησαν έναν ζεστό χώρο, ο οποίος υπόσχεται να κάνει να τον λατρέψετε από την πρώτη κιόλας στιγμή, μιας και συνδυάζει ποιότητα, ποσότητα γεύση και χαμηλές τιμές!

Στο Bastel Cafe Ρακί από νωρίς το πρωί θα απολαύσετε τον καφέ σας με τη συνοδεία ενός snack (τα γεμιστά κουλουράκια είναι εξαιρετικά), και θα συνεχίσετε έως αργά το βράδυ με μοναδικούς παραδοσιακούς μεζέδες και ποικιλίες με κρεατικά αλλά και μεζεκλίκια, οι οποίες ταιριάζουν γάντι με την 100% κρητική ρακί και το τσίπουρο Τυρνάβου, που σερβίρεται άφθονο!

Με έντονο το στοιχείο της μαμάς του ελληνικού νοικοκυριού, είναι όλα ολόφρεσκα και φτιαγμένα με περίσσια προσοχή και αγάπη! Εμείς ξεχωρίσαμε την τηγανιά (σε όλες τις εκδοχές της), τις πατατούλες που είναι εννοείται κομμένες στο χέρι και την ποικιλία μεζέδων που εκτός από κρέας, περιέχει αλλαντικά, τυριά και αλοιφές!

Η ζεστή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει ο Παναγιώτης στο χώρο του, έχει πινελιές από ελληνική μουσική (έντεχνα, ελαφρύ λαϊκό, ρεμπέτικα κα), ενώ αν είσαι τυχερός, μπορεί να πετύχεις και κάποιο live που διοργανώνονται στο χώρο αρκετά συχνά!

Σουλίου 32 Κορυδαλλός, Τ: 2104950532 F/Β: Bastel cafe ρακί