Θέλετε να σφραγίσετε τον έρωτα σας, θέλετε κάτι μοναδικό πάνω σας που να σας εκφράζει και να σας αλληλοσυμπληρώνει, ένα τατουάζ είναι μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα. Αρκεί, να βρείτε και το σχέδιο που σας εκφράζει! Εμείς σας προτείνουμε κάποια, η απόφαση είναι δική σας!

Καρδιά

Η καρδιά συμβολίζει την αιώνια αγάπη, ένα τέτοιο τατουάζ χαρακτηρίζεται λιτό και διαχρονικό. Αν επιλέξετε να προσθέσετε το αρχικό του αγαπημένου σας ή της αγαπημένης σας γίνεται ακόμη πιο όμορφη επιλογή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει και λίγο τα παιδικά σου χρόνια, που ζωγράφιζες στο θρανίο καρδούλες και το όνομα του αγοριού, που σου άρεσε.

Mr & Mrs

Είναι μια προσφώνηση αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, και ανήκει στην κατηγορία των τατουάζ που πολλοί μελλόνυμφοι το επιλέγουν. Είναι ο τίτλος της αγαπημένης ταινίας του Brad Pitt και της Angelina Jolie.  Φανταστείτε το όχι μόνο στα δάχτυλα της βέρας, αλλά και κάτω από το λοβό του αυτιού!

Our moto

Αν σας αρέσουν περισσότερο τα γράμματα σε ένα τατουάζ απ’ ότι τα σχέδια, τότε μπορείτε να βρείτε μια έκφραση που σας ταιριάζει ή ένα moto που αντιπροσωπεύει και τους δύο και το θέλετε για πάντα πάνω σας!

Στέμμα

Αν θέλετε κάτι πιο αριστοκρατικό, καθώς είστε λάτρεις της παλιάς εποχής, του ιπποτισμού και πιθανότητα του Game of Thrones, το στέμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και τα αρχικά σας στη βάση των στεμμάτων, για έχετε το απόλυτο couples tattoo.

Κομμάτια παζλ

Τα κομμάτια του παζλ, αποτελούν από μόνα τους κάποιο μυστήριο! Πρέπει να βρουν το άλλο κομμάτι του παζλ για να καταλάβουν με ποιον είσαι! Πολύ παιχνιδιάρικο σχέδιο και τέλεια επιλογή για τα ζευγάρια που τους αρέσουν τα παιχνίδια.

Tattoo βέρες

Αν ανήκετε στους πιο εναλλακτικούς, που δεν είναι φαν της βέρας ή για πρακτικούς λόγους δεν θα μπορείτε να τις φοράτε, το τατουάζ βέρα είναι τέλεια επιλογή! Μπορείτε να «χτυπήσετε» όποιο σχέδιο βέρας θέλετε αλλά και σε ότι χρώμα κάνοντας την πιο… extreme!


Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης, Κορυδαλλός 10Β, Πειραιάς. Τ: 2111820747

FB: B.S.T Tattoo

www.bst-tattoo.gr