Ο μαθησιοχώρος καινοτομίας Astrolab Education, το εξειδικευμένο κέντρο εκπαιδευτικής ρομποτικής, πληροφορικής και ψηφιακών δεξιοτήτων στο κέντρο του Πειραιά, ιδρύθηκε από μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για τα παιδιά, τον ενθουσιασμό τους για τις νέες τεχνολογίες και τον τρόπο που αυτές μπορούν να προάγουν την εκπαίδευση.

Με όραμα «τα παιδιά του σήμερα, καινοτόμοι του αύριο», έχουμε επιμεληθεί ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής, προγραμματισμού, κυκλωμάτων και μηχανικής κατάλληλα για ηλικίες από 4 ως 17 ετών.

Μέσα από ειδικά σχεδιασμένες διαθεματικές μαθησιακές εμπειρίες, τα παιδιά οικοδομούν γνώσεις και παράλληλα, καλλιεργούν την υπολογιστική σκέψη, τον ψηφιακό γραμματισμό (digital literacy) και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, με έμφαση:

  • στην Κριτική σκέψη: μελέτη προβλήματος, πειραματισμός, παρατήρηση και εξαγωγή συμπερασμάτων.
  • στη Συνεργασία: εργασία σε μικρές ομάδες, ανταλλαγή ιδεών για την επίτευξη κοινών στόχων.
  • στη Δημιουργικότητα: ανάδειξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς για την υλοποίηση κάθε ιδέας.
  • στην Επικοινωνία: παρουσίαση, συζήτηση και αξιολόγηση διαφορετικών λύσεων.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα από εξειδικευμένο, υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό.

Επιπλέον, ο μαθησιοχώρος διαθέτει διεθνή πιστοποίηση για online μαθήματα και τη δική του διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης (my.astrolab.edu.gr). Το πρόγραμμα online μαθημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς για τους φίλους που βρίσκονται μακριά ή για  όσους προτιμούν να συμμετέχουν από το σπίτι.

Παράλληλα:

  • Αξιοποιούμε συνεργασίες με πανεπιστήμια και σχετικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • Συμμετέχουμε σε δράσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συνδέοντας τους μαθητές μας με την ευρύτερη κοινότητα και τις εξελίξεις.

Τα μαθήματα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας, και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα σπουδών.

Συνδεθείτε στο www.astrolab.edu.gr  και κλείστε θέση στα δωρεάν μαθήματα γνωριμίας που θα πραγματοποιηθούν 31/8 – 12/9/2020.

Μαθησιοχώρος Καινοτομίας

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ | STEM | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Λουκά Ράλλη 98, Πειραιάς.

T: 21 2105 8869

Fb: Astrolab Education

Insta: astrolabeducation

E-mail: info@astrolab.edu.gr

www.astrolab.edu.gr