Ένας τέλειος γάμος προϋποθέτει μερικά πολύ βασικά συστατικά… Αγάπη, Έρωτα και… Οργάνωση! Εσείς λοιπόν, βάλτε το συναίσθημα και αφήστε τα «διαδικαστικά» για τους ειδικούς…

Η Aquarella Events – Catering είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε καθώς με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα πάρουν από πάνω σας κάθε αγχωτικό κομμάτι της «μεγάλης» αυτής μέρας! Από τη διοργάνωση μέχρι και το πιο σημαντικό κομμάτι ενός γάμου, το φαγητό, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και δεν θα χάσετε!

Η διαρκής ενημέρωση πάνω σε οτιδήποτε καινοτόμο υπάρχει, οι υπηρεσίες Catering που καλύπτουν όλα τα γούστα, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και το άψογο σέρβις, θα χαράξουν στη μνήμη σας, όμορφες αναμνήσεις μιας ζωής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους καταθέσετε τις σκέψεις σχετικά με το πως έχετε ονειρευτεί την απόλυτη αυτή ημέρα. Τα υπόλοιπα… αφήστε τα πάνω τους!

Υπάρχει η δυνατότητα παροχής γευμάτων για άτομα με ιδιαίτερες προτιμήσεις όπως χορτοφάγοι, διαβητικοί κλπ. Η εταιρεία έχει δυναμική παραγωγής έως 1.200 μερίδες και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό προκειμένου να αναλάβει όλων των ειδών τα event.

Λάμπρου Κατσώνη 13, Δραπετσώνα

T: 6907902879, 2110011292

www.aquarellaevents.gr

Email aquarellaevents@gmail.com

FB: aquarella events

IN: aquarellaevents