Το «La Casa De Papel Season 4» είναι γεγονός και το τρέιλερ προετοιμάζει το κοινό για… το χάος. Στα νέα πλάνα της δημοφιλούς σειράς του Netflix βλέπουμε όλους τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και από τα πρώτα δευτερόλεπτα καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν. Οι ήρωες βρίσκονται για άλλη μια φορά… παγιδευμένοι και όλα μπορούν να πάνε στραβά. Το La Casa De Papel Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που…μπλέχτηκε με την χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρίας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος που ήρθε και έδεσε με την θριαμβευτική απόδοση του «Bella Ciao», και η σειρά απογειώθηκε.