Για τρεις μέρες, 28, 29 & 30 Οκτωβρίου, η καρδιά των tattoo lovers χτυπάει δυνατά στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, με τους 120 καλύτερους tattoo artists της Ελλάδας να κάνουν live tattooing – Oldschool, abstract, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο κλπ – και να αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της τέχνης τους.

Φωτογραφίες: Μυρτώ Κυρίτση
Φωτογραφίες: Μυρτώ Κυρίτση

Το «not to be missed» ραντεβού όσων αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo τα έχει όλα: παρόντες και παρούσες καλλιτέχνες/καλλιτέχνιδες-είδωλα, χρώματα, σχέδια, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Body Painting Show Acrobatics.

Ο αγαπημένος και εθιστικός θόρυβος από τα εκατοντάδες «μοτεράκια» που παίρνουν φωτιά και  «χτυπούν» ευφάνταστα, εμπνευσμένα και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους σχέδια κάνει το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ να βουίζει σαν μελίσσι και ξυπνάει την επιθυμία για ένα (ακόμα) tattoo.

Η εμπειρία του barbering έρχεται και φέτος στο Γκάζι

Φυσικά το Φεστιβάλ παρουσιάζει και φέτος το 3ο Barber Expo με 15 (δεκαπέντε) από τα πιο γνωστά barber shops της Ελλάδας να ακονίζουν τα ψαλίδια τους και να συμμετέχουν δυναμικά στη διοργάνωση με περίπτερα, διαγωνισμούς, σεμινάρια και φυσικά live barbering!

Tα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες στρέφονται όλο και περισσότερο στην παραδοσιακή τέχνη του barbering, με αποτέλεσμα κάθε σχεδόν γειτονιά να έχει και ένα barber shop και όλοι οι πιστοί fans να χρησιμοποιούν όρους όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded.

Φωτογραφίες: Μυρτώ Κυρίτση

Τα μοντέρνα μπαρμπέρικα είναι πλέον οι ναοί περιποίησης των ανδρών. Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας συνδυάζονται με το παραδοσιακό και το αποτέλεσμα είναι state of the art υπηρεσίες με την αισθητική ανά μπαρμπέρικο να ποικίλλει και να καλύπτει όλα τα γούστα: από traditional, vintage Americana, punk και ροκ εν ρολ, έως hip hop  και classics που σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s.

Κι ένας καλός σκοπός!

Για ακόμη μια φορά φέτος, το Athens Tattoo Expo δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία, στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τη δράση τουΟργανισμού Make A Wish!

Μέσω της ενέργειας Star Your Body, ο επισκέπτης κάνοντας ένα Tattoo από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το γνωστό «Αστέρι της Ευχής», ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό. Έτσι ένα τατού που συνδυάζει σχέδιο και νόημα, βοηθάει στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού.


6ο Athens Tattoo Expo

28, 29 & 30 Οκτωβρίου,
Παρασκευή 14:00 – 23:00, Σάββατο 12:00 – 23:00, Κυριακή 12:00 – 23:00
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

Τιμή εισιτηρίου: 10€ ημερήσιο, 20€ τριήμερο
*Συμπεριλαμβάνονται και τα 2 events.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/6th-athens-tattoo-expo-3rd-athens-barber-expo/

Facebook: https://www.facebook.com/athenstattooexpo/
Instagram: https://www.instagram.com/athenstattooexpo/

http://athenstattooexpo.com/