Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να λάμπει από ομορφιά και ευτυχία την ημέρα – σταθμό της ζωής της. Ιδανικά έτσι θα έπρεπε, αλλά μερικές φορές το άγχος και η κούραση, μας κάνουν να ξεχνάμε τον ίδιο τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα παραμονές του γάμου να τρέχουμε πανικόβλητες στον δερματολόγο και τον αισθητικό, ζητώντας απεγνωσμένα λύσεις της τελευταίας στιγμής. H Άρτεμις Πινακουλάκη και η Τάνια Λεούση, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρουσιάζουν ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα θεραπειών και αισθητικών πράξεων, ώστε να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς άγχος, για τη μεγάλη αυτή μέρα!

DON’Ts:

Βαθύ Χημικό Peeling :

Εάν δεν θέλετε να εμφανιστείτε με κατακόκκινο, ερεθισμένο και ξεφλουδισμένο δέρμα, προγραμματίστε το τουλάχιστον 1 μήνα πριν το γάμο!

Βοτουλινική Τοξίνη:

Θα σας χαρίσει ένα υπέροχο λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο! Η δράση της αρχίζει την 5η ημέρα που γίνεται η εφαρμογή και σταθεροποιείται την 15η ημέρα, οπότε συνιστάται επανεξέταση για τυχόν προσθήκη τοξίνης.

Επομένως, προγραμματίστε την θεραπεία σας 1 μήνα πριν το γάμο!

Υγρό Λίφτινγκ προσώπου:

Γίνεται με έγχυση Υαλουρονικού Οξέος σε ειδικά σημεία του προσώπου, ώστε να επιτύχουμε ανόρθωση, σύσφιξη και σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου.

Προγραμματίστε 1-2 μήνες πριν την ημέρα του γάμου σας!

Αύξηση του όγκου και/ή του σχήματος των χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ:

Προγραμματίστε τουλάχιστον 1 μήνα πριν τον γάμο!

Εάν επιθυμείτε αλλαγή του σχήματος των χειλιών σας, το Permanent Makeup θα σας δώσει τα απόλυτα juicy, φυσικά χείλη προγραμματίστε 2 μήνες πριν!

Θεραπεία Ακμής:

Αρκετές γυναίκες υποφέρουν από Ακμή Ενηλίκων. Μην προσπαθήσετε να λύσετε αυτό το σύνθετο πρόβλημα παραμονές του γάμου σας. Προγραμματίστε την επίσκεψη στον δερματολόγο σας 6 μήνες πριν την ημέρα του γάμου σας.

Θεραπεία Ουλών Ακμής με τον NanoFractional RF Venus Versa :

Απαιτούνται 3 θεραπείες (μία ανά μήνα). Ο χρόνος αποκατάστασης μετά την θεραπεία είναι 1 ημέρα, αλλά για τέλεια αποτελέσματα, απαιτείται προγραμματισμός τουλάχιστον 3 μηνών πριν την ημέρα του γάμου σας!

Θεραπεία Κυτταρίτιδας – Τοπικού πάχους:

Τα όπλα που διαθέτει η σύγχρονη ιατροτεχνολογία στην μάχη κατά του τοπικού λίπους είναι πολλά. Εμείς χρησιμοποιούμε με άριστα αποτελέσματα:

Κρυολιπόλυση με το Ice Sculptor (3 συνεδρίες – ανά 1 μήνα)

Aqualyx για χημική Λιπόλυση

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με ισχυρές λιπολυτικές ουσίες (4-6 συνεδρίες ανά 1-2 εβδομάδες)

Venus Versa MP2 Diamond Polar Body Contouring για σύσφιξη και λιπογλυπτική (8 συνεδρίες- ανά εβδομάδα)

Beautiful laughing young woman with facial cream on her nose – isolated on white

Do’s:

7 ημέρες πριν την ημέρα του γάμου μπορείτε να επιλέξετε:

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία με ειδικό στυλό – Dermapen : Με μικρούς νυγμούς εγχέουμε στο δέρμα υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αυξητικούς παράγοντες και αμινοξέα για απαράμιλλη λάμψη.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP): Σας παίρνουμε λίγο αίμα, το οποίο φυγοκεντρούμε σε ειδική φυγόκεντρο και επιλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα που εγχέεται στο δέρμα με στυλό μεσοθεραπείας.

Απόξεση με διαμάντι ή μικροκρυστάλλους: Απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και προσφέρουμε άμεσα λάμψη και φρεσκάδα. Η θεραπεία συμπληρώνεται με ειδικές μάσκες ανάπλασης και ενυδάτωσης και ορό νανοτεχνολογίας με βιταμίνη C και gingo biloba που αντιοξειδώνει σε βάθος το δέρμα!

Ελαφρύ Χημικό Peeling: Στο τέλος της θεραπείας γίνεται πάντα ειδική πολυβιταμινούχος μάσκα ανάπλασης και ενυδάτωσης.

Αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela: Απολαύστε βελούδινο δέρμα, χωρίς θυλακίτιδα, γρήγορα, και αποτελεσματικά!

2 ημέρες πριν:

Προτείνουμε μια επίσκεψη relax με μάσκα ενυδάτωσης, λάμψης και χαλάρωσης ενώ την ίδια ώρα η πρεσσοθεραπεία θα ανακουφίσει τα πρησμένα άκρα σας και θα απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα σας!

Είστε έτοιμη για την μεγάλη στιγμή. Χαμογελάστε!

  • Η Τάνια Λεούση είναι Αισθητικός-Κοσμετολόγος, απόφοιτος Α.ΤΕΙ Αθηνών, εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Ημιμόνιμο Αισθητικό & Ιατρικό Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια masterclasses στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική στα Anti- Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, κ.α. Είναι συνεργάτης της Δερματολόγου Α. Πινακουλάκη στο ιδιωτικό ιατρείο στην Υψηλάντου 154Β στο Πασαλιμάνι.