ΒΟΤΟΧ

Η Νο.1 αισθητική επέμβαση παγκοσμίως, και όχι τυχαία! Οι ενέσεις Βοτουλινικής Τοξίνης αποτελούν την κορωνίδα όλων των κοσμετολογικών πράξεων, γιατί δίνουν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, ένα ανώδυνο, μη χειρουργικό lifting προσώπου!

Ξεχάστε τα παγωμένα μέτωπα και τα φρύδια του Σποκ, το αποτέλεσμα των θεραπειών ΒΟΤΟΧ είναι ένα ξεκούραστο, υγιές, φωτεινό δέρμα!

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε προσώπου, εφαρμόζουμε την βουτουλινική τοξίνη με στόχο την εξάλειψη των ρυτίδων του μεσόφρυου και του μετώπου, την ανόρθωση των φρυδιών, την εξάλειψη των ρυτίδων στο “πόδι της χήνας” και του κάτω βλεφάρου, την ανόρθωση ακρορρύνιου, του άνω χείλους, της γωνίας των χειλιών, την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, καθώς και την διόρθωση του σχήματος του πηγουνιού.

Προϋπόθεση για να έχετε το φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι η σωστή επιλογή εξειδικευμένου δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού, ο οποίος να εγγυάται την ποιότητα και την πρόελευση της βοτουλινικής τοξίνης, την αραίωση της, αλλά και την διάρκεια αυτής της αραίωσης.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ – LIQUID LIFT

Τα σύγχρονα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ενσωματώνονται στους ιστούς, συμπληρώνουν τους χαμένους όγκους και διορθώνουν την κουρασμένη όψη και την θλιμμένη εμφάνιση που προκαλούν οι οστικές αλλαγές και η απώλεια λίπους από το πρόσωπο.

Ο στόχος μας είναι ένα πρόσωπο φυσικό, φρέσκο με ομαλές καμπύλες και όμορφα χείλη.

Για να επιτύχουμε τον σκοπό αυτό, απαιτείται σωστός συνδυασμός προϊόντων άριστης ποιότητας και η εφαρμογή τους με βελτιωμένες, σύγχρονες τεχνικές!

Η γιατρός προτού ξεκινήσει την εφαρμογή, μελετάει και αξιολογεί το πρόσωπο του ασθενούς για να έχει το καλύτερο δυνατό, φυσικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία του Υγρού Λίφτινγκ με Υαλουρονικό πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε προσώπου ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και άλλες παραμέτρους, τις οποίες λαμβάνει υπόψη η γιατρός.

Το Υγρό Λίφτινγκ με Υαλουρονικό αποκαθιστά τους όγκους και την συμμετρία του προσώπου, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, τις ρινοπαρειακές αύλακες, αναδιαμορφώνει τα χείλια και τις γωνίες του στόματος.

Τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού «γεμίζουν» τις διατάσιμες, ατροφικές ουλές της ακμής.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν έως και 24 μήνες.

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι μια μέθοδος όπου διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών ουσιών, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλες θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες με την τεχνική των μικροενέσεων στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, είτε στην επιδερμίδα, αναλόγως του επιθυμητού αποτελέσματος. Τα θεραπευτικά σχήματα δεν είναι ίδια για όλους, εξατομικεύονται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος.

Οι συχνότερες ενδείξεις της μεσοθεραπείας στις νεαρές ηλικίες είναι η ενυδάτωση, η λεύκανση, η σύσφιξη του δέρματος, η θεραπεία της Ακμής και των ουλών αυτής, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες η πρόληψη του γήρατος και η ανανέωση του φωτογηρασμένου δέρματος.

Θεαματικά αποτελέσματα έχουν οι θεραπείες σώματος για λιπόλυση και θεραπεία κυτταρίτιδας, οι οποίες πρέπει να ξεκινήσουν εγκαίρως -τουλάχιστον 2 μήνες πριν την εμφάνιση στις παραλίες!

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, ή αλλιώς Vampire Face Lift όπως ονομάστηκε από την οικογένεια Καρντάσιαν, χαρίζει ένα δέρμα σφικτό, ελαστικό, λαμπερό, που ακτινοβολεί!

Προτού προχωρήσουμε στην μεσοθεραπευτική εφαρμογή, γίνεται αιμοληψία και κατόπιν φυγοκέντρηση του αίματος του ασθενούς. Από τον διαχωρισμό της φυγοκέντρησης, συλλέγουμε το Platelet Rich Plasma, το πλάσμα του αίματος. Τα αιμοπετάλια του πλάσματος είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες (πρωτεΐνες), αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία!

Οι παραπάνω ουσίες διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, ενισχύουν την αναγέννηση των ιστών, προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μεσω του ερεθισμού των ινοβλαστών , ρυθμίζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και βελτιώνουν την αιματική κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Είναι μια απόλυτα φυσική θεραπεία, με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο στο δέρμα του προσώπου όσο και στην αραίωση του τριχωτού της κεφαλής!

ΠΗΛΙΝΓΚ

Συνδυασμοί πήλινγκ οξέων φρούτων σε χαμηλή συγκέντρωση είναι ιδανικοί για να δώσετε στο δέρμα σας λάμψη και καθαρότητα στις γιορτές!

Η επιλογή αυτή παρέχει μεγάλη ασφάλεια, με ελάχιστο ή καθόλου ερεθισμό και ταυτόχρονα διεγείρει την επιδερμίδα, εξισώνει τον τόνο του δέρματος, βελτιώνει τις ρυτίδες, τις μελαγχρωματικές βλάβες και την ακμή, ρυθμίζει το λιπαρό πορώδες δέρμα, επαναφέρει την λάμψη και χαρίζει απαλότητα.

Επωφεληθείτε της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς μας και κερδίστε 40% έκπτωση στην συνδυαστική θεραπεία Πήλινγκ και Ετερόλογης Μεσοθεραπείας και 50% έκπτωση στην συνδυαστική θεραπεία Πήλινγκ και Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP!

PHOTOREJUVENATION

Οι παλμοί φωτός φιλτράρονται επιλεκτικά για να θεραπεύσουν ταυτόχρονα τις αγγειακές και τις δυσχρωμικές βλάβες, στοχεύοντας την οξυαιμοσφαιρίνη και την μελανίνη αντίστοιχα. Ιδανική θεραπεία για την βελτίωση του τόνου του δέρματος, την εξάλειψη των ευρυαγγειών και των μελαγχρωματικών κηλίδων. Το σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει τις εφαρμογές ασφαλείς και άνετες.

NANOFRACTIONAL RADIOFREQUENCY VENUS VIVA

Αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος, καθώς η ενέργεια του φθάνει ως το δικτυωτό χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες που συναντώνται εκεί και παράγουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από ραβδώσεις, ουλές, ευρυαγγειες, βαθιες ρυτίδες και να διορθώσουν ένα πορώδες, λιπαρό, δυσχρωμικό δέρμα. Οι θεραπείες είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές εξίσου σε ανοικτούς και σκούρους φωτότυπους, χωρίς φόβο εγκαυμάτων.

Αφού ολοκληρωθεί η πράξη, δημιουργείται ένα παροδικό ερύθημα και εφαρμόζουμε στον ασθενή mineral oil free makeup για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 15η μέρα, ενώ η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται σταδιακά επί 2-3 μήνες.

MP2 MULTIPOLAR RF SKIN TIGHTENING

Το νέο καινοτόμο μηχάνημα του ιατρείου μας με την τεχνολογία (MP)2 της Venus Concept, συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας (multipolar RF) και PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο), και μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε άνετες, μη επεμβατικές θεραπείες για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και του σώματος, τη σύσφιξη του δέρματος και τη λείανση των ρυτίδων.  

Επωφεληθείτε της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς μας και κάντε την θεραπεία σας με -50% έκπτωση!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE CANDELA

Η Golden Standard επιλογή στην Αποτρίχωση, ο Αλεξανδρίτης GentleLase της Αμερικάνικης εταιρίας Candela σας εγγυάται ένα δέρμα βελούδινο, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και την θυλακίτιδα με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα! Αποτελεί την πρώτη επιλογή για μόνιμη αποτρίχωση, σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Εκπέμπει στα 755 nm και διαθέτει μοναδικό ενσωματωμένο μηχανισμό εκπομπής κρυογόνου. Έτσι επιτυγχάνει θερμική καταστροφή αποκλειστικά της μελανίνης της τρίχας μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, χωρίς πόνο ή φόβο εγκαύματος!

Επωφεληθείτε της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς μας και κερδίστε 20% έκπτωση στην αποτρίχωση του μπικίνι και των κνημών!

DIAMOND MICRODERMABRASION

Μια ασφαλής, αποτελεσματική μηχανική ανάπλαση του δέρματος, ιδανική για λιπαρά πορώδη δέρματα, θαμπά δέρματα, φωτογηρασμένα δέρματα!

Χάρη στην κεφαλή από διαμάντι, αναρροφώνται και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και επιτυγχάνεται μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και των δομών του δέρματος.

Επωφεληθείτε της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς μας και κάντε την θεραπεία σας με -30% έκπτωση!

 

  • Η Τάνια Λεούση είναι Αισθητικός-Κοσμετολόγος, απόφοιτος Α.ΤΕΙ Αθηνών, εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Ημιμόνιμο Αισθητικό & Ιατρικό Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια masterclasses στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική στα Anti- Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, κ.α. Είναι συνεργάτης της Δερματολόγου Α. Πινακουλάκη στο ιδιωτικό ιατρείο στην Υψηλάντου 154Β στο Πασαλιμάνι. 

http://drpinakoulaki.gr