Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει, το εορταστικό κλίμα μας έχει κατακλύσει κι εμείς ψάχνουμε πυρετωδώς ιδέες για την εμφάνιση που θα κάνουμε στο ρεβεγιόν και θα καταπλήξουμε! Χρυσόσκονη, ασημένια λάμψη και κόκκινο της φωτιάς χαρακτηρίζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν λοιπόν για να δικαιολογεί την ονομασία του, πρέπει να κινείται σε αυτούς τους τόνους. Επειδή οι επιλογές είναι πολλές, το ICON BEAUTY και η αισθητικός, Κωνσταντίνα Γιώτη, μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να λάμψουμε στα σίγουρα!

  • Κόκκινα χείλη. Τολμήστε ένα ζωηρό κλασσικό κόκκινο κραγιόν, πιο βαθύ ή πιο έντονο με shiny και όχι ματ υφή. Συνδυάστε τα λαμπερά χείλη με μάτια κάπως πιο ήσυχα. Για περισσότερη ένταση τονίστε το βλέμμα με eyeliner και έντονες μαύρες βλεφαρίδες. Φροντίστε ώστε οι σκιές σας να είναι σε ήρεμους τόνους ώστε να έχετε ένα λαμπερό αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα.

  • Shiny εντυπωσιακά μάτια. Με αυτό το μακιγιάζ δίνετε πολύ βαρύτητα στα μάτια για να δημιουργήσετε λαμπερό βλέμμα. Εσείς που αγαπάτε το glitter, η εορταστική χρωματική παλέτα σας θα περιλαμβάνει μεταλλικές σκιές σε bronze λαμπυρίζουσες αποχρώσεις. Για να τονίσετε το ήδη λαμπερό βλέμμα προτιμήστε ένα μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με έντονη μαύρη μάσκαρα. Για τα χείλη προτιμήστε πιο nude αποχρώσεις, εφόσον το μακιγιάζ στα μάτια θα είναι ήδη έντονο.

  • Smokey eyes με φυσικά χείλη. Ένα επίσης εντυπωσιακό μακιγιάζ ιδιαίτερο για τις γιορτινές ημέρες που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Για εσάς λοιπόν, που δεν προτιμάτε το glitter στο μακιγιάζ σας, οι βαθιές γκρίζες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν το απόλυτο look για το ρεβεγιόν. Επιλέξτε nude αποχρώσεις για τα χείλη, για αρμονικό αποτέλεσμα.

  • Ombre Χείλη. Για εσάς που τολμάτε και θέλετε να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες εμφανίσεις, τολμήστε τα ombre χείλη. Μπορείτε να κινηθείτε σε όποια απόχρωση θέλετε αρκεί να συνδυάσετε αρμονικά τα χρώματα μεταξύ τους, Να προσέξετε το κραγιόν να μη βγει έξω από το περίγραμμα των χειλιών. Για τα μάτια επιλέξτε nude σκιές ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό!

Έξτρα tips!

Για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν, το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια. Πάρτε χαρτί και μολύβι:

  • Κάντε το setting spray must για το μακιγιάζ σας. Τα setting sprays υπόσχονται τα προϊόντα μακιγιάζ να διατηρούν ζωντανά τα χρώματά τους για περισσότερη ώρα, ενώ αποτρέπουν το μακιγιάζ να χάσει τη λάμψη του –ακόμα και τις μέρες με πολλή ζέστη.


Η Κωνσταντίνα Γιώτη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty

Σωτήρος & Καραΐσκου 129 (Ισόγειο), Πειραιάς. Τ: 2104127734 Icon Beauty-The Art of Beauty