Το GB Pool του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας. Αγαπημένες κλασσικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση https://www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Έναρξη την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca.

Ανακαλύψτε το μενού ΕΔΩ

ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ

Ώρα Προσέλευσης: 21.15 | Ώρα Έναρξης: 21.30

www.grandebretagnestore.com