Κάθε Σεπτέμβρη, εμείς οι γυναίκες, δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας για την χρονιά που έρχεται και πάντα μία από αυτές (αν όχι η πρώτη) είναι να του χαρίσουμε το σώμα που του αξίζει. Γι’αυτή τη χρονιά, σας έχουμε την καλύτερη επιλογή ώστε να κρατήσετε το λόγο σας και να αποκτήσετε το σώμα που σας αξίζει! Δεδομένου ότι οι γυναίκες δεν έχουμε πολύ χρόνο για την προσωπική μας περιποίηση καθώς τρέχουμε συνέχεια να προλάβουμε υποχρεώσεις και deadlines, η personal trainer Μαρία Θωμαδάκη και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Divas μας υπόσχεται πως μπορούμε να κάνουμε θαύματα με το σώμα μας, αφιερώνοντας μόνο λίγες ώρες!


Η Μαρία, με το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό που την πλαισιώνει, έχει οργανώσει προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες. Και πιστέψτε μας ακόμη και η πιο δύσκολη στη γυμναστική, θα βρει το πρόγραμμα που θα την ξεβολέψει από τον καναπέ! Εξατομικευμένες προπονήσεις για τις ανάγκες κάθε σωματότυπου καθώς και ομαδικά τμήματα όπως Fat Burning, FMT, Body Pump, Grit, Pilates, Animal Movement, στοχεύουν στη βελτίωση της ευκινησίας, ευλυγισίας και φυσικά στο κάψιμο του λίπους. Επειδή όμως σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή, η συνεργασία με τον έμπειρο διατροφολόγο είναι ένα ακόμη avantage που μας χαρίζει η Μαρία Θωμαδάκη για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας!

Και επειδή αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» είναι μία από τις μεγαλύτερες σοφίες, η Μαρία και η ομάδα της έχουν φροντίσει να οργανώσουν επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τη γυμναστική τα οποία δεν πρέπει να χάσετε!

Γρηγορίου Λαμπράκη 307,
Νίκαια.
Τ: 2104928791
Mob: 6932205118
FB: Divas Nikaia