Έντονα χρώματα, φωσφοριζέ αποχρώσεις και φουλ της δημιουργίας. Εξάλλου δεν υπάρχουν ταμπού στο χρώμα των μαλλιών! Μπλε ηλεκτρίκ, ροζ, κίτρινο φωσφοριζέ και ότι άλλο βάλει ο νους σου! Ο ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock, Μάνος Πολυχρονίδης, προτείνει για τον χειμώνα που έρχεται σε κάθε γυναίκα, τολμηρές, έντονες και παιχνιδιάρικες χρωματικές προτάσεις με διαβαθμίσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

Κορίτσια ας μη γελιόμαστε τα μαλλιά πλέον, έχουν γίνει το νέο αξεσουάρ μόδας! Οι ειδικοί λοιπόν αναφέρουν ότι όπως ακριβώς και το μακιγιάζ, έτσι και το έντονο χρώμα των μαλλιών μπορεί να αναδείξει και να τονίσει τα θετικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που ολοένα και περισσότερες δεν διστάζουν πλέον να επιλέξουν ροζ, μωβ, πράσινες, μπλε αποχρώσεις για τα μαλλιά τους.

Αυτό που ίσως σε προβληματίζει όμως, αν πάρεις την απόφαση, είναι η βάση σου, δηλαδή το φυσικό σου χρώμα. Αν είναι ξανθά ή ανοιχτόχρωμα τότε είναι πιο εύκολο να πετύχεις το χρώμα που θέλεις και να κάνεις συνδυασμούς και παιχνίδια με διάφορες αποχρώσεις. Τι γίνεται όμως αν έχεις φυσικά σκούρα καστανά μαλλιά; Don’t worry ο κ. Πολυχρονίδης δίνει τη λύση! Chocolate Mauve, Ceylon Sapphire, Dark Moonstone, Bright Rose ή Slate Violet είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις και που θα σου δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Tip: Και κάπου εδώ να προσθέσουμε και εμείς την συμβουλή μας. Επειδή εδώ μιλάμε για καλλιτεχνία και όχι απλά για μία βαφή, μην το τολμήσετε μόνες, παρά μόνο με τον κομμωτή σας! Επίσης, μην ξεχνάτε να του ζητάτε να σας κάνει συχνά μάσκες ενυδάτωσης, για να έχετε πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Πλατεία Σερφιώτου 11, Πειραιάς. Τ: 2104286555-6 FB: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά