Οι γιορτές είναι προ των πυλών και το αγαπημένο μας στέκι, μας περιμένει με ανανεωμένο μενού και γιορτινή διάθεση!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, σας υποδέχεται στον στολισμένο χώρο του για μία βραδιά που σας μείνει αξέχαστη! Δείτε αναλυτικά το μενού, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε!

X-MAS EVE MENU

WELCOME

Βελουτέ κολοκύθας με αφρό ανθότυρου

1ο ΠΙΑΤΟ

Ραβιόλια με μανιτάρια porchini και κρέμα κατσικίσιου τυριού

2ο ΠΙΑΤΟ

Χειμωνιάτικα σαλατικά με πάπια, ρόδι και sauce μελιού

3ο ΠΙΑΤΟ

Μενταγιόν χοιρινού φιλέτου με σάλτσα porto και πατάτες

Dauphinoise

4ο ΠΙΑΤΟ

Σουφλέ σοκολάτας με μύρτιλα και παγωτό βανίλια

Κόστος: 35€

Απολαύστε με τους αγαπημένους σας, την πρώτη μέρα του έτους, με all day brunch!

Ελάτε, παιδιά, ας μη γελιόμαστε, πόσοι από εμάς ξυπνάμε την 1η του μήνα με hangover από το προηγούμενο βράδυ και πεθαίνουμε της πείνας; Ονειρευόμαστε pancakes, ομελέτες και γλυκά αλλά δεν ξέρουμε που να τα βρούμε λόγω της μέρας; Φέτος η πρώτη μέρα του έτους, μυρίζει…. Brunch!

Συγκεκριμένα, στο Casca μπορείτε ότι τραβάει η όρεξή σας, μέσα από έναν κατάλογο με επιλογές για όλα τα γούστα, μόνο που εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, μας επιφυλάσσουν ως έκπληξη κάποια special πιάτα ειδικά φτιαγμένα για την Πρωτοχρονιά!

Brand New Cocktail list!

Η νέα cocktail list του υπόσχεται νύχτες γεμάτες κέφι, ζωντάνια και ένταση στον ουρανίσκο σας!

Ένας αγαπημένος οικοδεσπότης των μπαρ αναρωτήθηκε αν το νόημα της ζωής βρίσκεται στη νύχτα. Κάπως έτσι ο Ανδρέας Δημόπουλος, επιμελήθηκε την νέα cocktail list του Casca. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μαρίνας Ζέα και με διακόσμηση που μαγνητίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό, το Casca, σερβίρει πλέον νέα, ολόφρεσκα cocktails εμπνευσμένα από νύχτες γεμάτες συναισθήματα, εικόνες που προκαλούν τις αισθήσεις!

Εμείς δοκιμάσαμε και λατρέψαμε το «Keep going» (Gin, λικέρ καφέ, μαρμελάδα μανταρίνι, πουρέ passion fruit, σπιτικό σιρόπι κανέλα, lime και bitter κάρδαμο), το «Banoffee» (Ρούμι, λικέρ μπανάνα, σπιτικό σιρόπι καραμέλας γάλακτος αρωματισμένο με μπισκότο, lime και αφρό μπανάνας) και το «Deal with love» (Gin, κόκκινο κρασί αρωματισμένο με κυδώνι, μαρμελάδα αχλάδι, σπιτικό σιρόπι μπαχαρικών αρωματισμένο με καραμέλα γάλακτος, lime και bitter καρυδιού).

Live babe! Lets dance!

Η εποχή των lives ξεκίνησε για το Casca! Μείνετε συντονισμένοι και μέσα από τις σελίδες του στα social media, ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα live που έρχονται!

#Casca #LoveZea #RebornPiraeus #ComfortZone

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς. T: 2104180184 FB: Casca