Έχει μόλις ολοκληρωθεί μία κουραστική ημέρα στη δουλειά και θες απεγνωσμένα να πιείς ένα κρασάκι παρέα με φίλους, για να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις ρουτίνα και υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα θέλεις να πας κάπου χωρίς πολλή βαβούρα αλλά με ήσυχη μουσική που επιτρέπει τις συζητήσεις. Το Carlito (all day tapas bar) είναι η απάντηση σε όλα όσα χρειάζεσαι!

Στο 74 της Κολοκοτρώνη θα δεις να ξεπροβάλλει ένα μικρό μαγαζάκι με industrial στυλ, χαμηλό φωτισμό και μουσικές που κινούνται σε ήχους jazz, funky soul και κάποιες φορές swing. Κάθε Σάββατο μάλιστα έχει και party! Ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας για ποιοτικό καφέ το πρωί –Nossa, παρακαλώ-, snacks για τσιμπολόγημα και cocktail το βράδυ με σπιτικά σιρόπια και πουρέ αλλά κι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από Αργεντινή, Χιλή, Ισπανία και φυσικά ελληνικές!

Μάλιστα καθημερινά από τις 14:00 ανοίγει η κουζίνα για tapas– φτιάχνουν 12 διαφορετικά. Εμείς ξεχωρίσαμε tapas με chorizo, σπιτική σάλτσα τομάτας, σως μελιού, σβησμένο με κόκκινο κρασί, αλλά και τις εξαιρετικές ποικιλίες τυριών ή αλλαντικών. Θα βρείτε επίσης, συγκλονιστική στραπατσάδα με σύγκλινο Μάνης και μοναδικό άρωμα Ελλάδος.

Κολοκοτρώνη 74, Πειραιάς. Τ: 2112158270, F/B: Carlito All Day Tapas Bar, Instagram: Carlito.bar