Παρασκευή και ένα θρίλερ που θα τεντώσει λίγο τα νεύρα επιβάλλεται. Όχι ότι δεν ειναι τεντωμένα ήδη, αλλά μια αγωνία τη θέλουμε πριν μπούμε στο Σαββατοκύριακο. Το Ertflix μας ξάφνιασε ευχάριστα όταν έβαλε στη λίστα με τις ταινίες που μπορείς να δεις δωρέαν ένα από τα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών.

Το “Midsommar” ακόμα και αν δεν είχε καταπληκτικό σενάριο θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο θρίλερ και μόνο που εξελίσσεται στη Σουηδία και είναι τοποθετημένο σε μια εποχή όπου δεν υπάρχει νύχτα και είναι μόνιμα καταμεσήμερο…

Ένα ζευγάρι που προσπαθεί να σώσει τη σχέση του από τη ρουτίνα και τον μαρασμό αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Επιλέγει για προορισμό την Σουηδική επαρχία, όπου η νύχτα απουσιάζει για 3 και 4 μήνες. Σε αυτές τις περιοχές κατά παράδοση αυτές οι μέρες είναι μέρες γιορτής. Όμως στο συγκεκριμένο χωριό έχουν μια διαφορετική άποψη για το τι είναι γιορτή…

Η θρησκευτική γιορτή που στήνεται θα μεταμορφωθεί σε έναν αγώνα επιβίωσης για το ζευγάρι που θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.