Έχουμε συνηθίσει το κλισέ “ψαράκι δίπλα στο κύμα”, αυτό λοιπόν το κλισέ το… ξελεπιάζει η Άννα και η ομάδα της όταν κάτσεις στα τραπεζάκια του στενού επί της Βίκτωρος Ουγκό.

Το«Ψαροκόκκαλο της Άννας» είναι θεσμός του Πειραιώτικου- και όχι μόνο-downtown, μιας και αποτελεί εδώ και χρόνο σημείο συνάντησης των απανταχού μυημένων στη νοστιμιά του ολόφρεσκου ελληνικού ψαριού, που καταφθάνει καθημερινά και ολόφρεσκο στην κουζίνα της Άννας. Επί της υποδοχής ο Φανούρης και στα της κουζίνας η Άννα με την κόρη της, Σύλια, προσφέρουν τη δική τους οπτική για μια ποιοτική ψαροφαγία με άποψη. Στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις το καθιστούν πραγματικά αξεπέραστο!

Αναλαμβάνουν και κοινωνικές εκδηλώσεις!

Το Ψαροκόκκαλο της Άννας ολόφρεσκο στο σπίτι σας! Δώστε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, για τη γιορτή σας, τα γενέθλια σας ή απλώς για μια οικογενειακή συγκέντρωση και απολαύστε θαλασσινούς μεζέδες από τον αφρό της θάλασσας κατευθείαν στο σπίτι σας!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Τ:210-4323010 & 6981-885411,

F/B: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα