Αν και πλέουμε σε θάλασσες κρίσης, οι πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες είναι γεγονός και οι μαιτρ της ψαροφαγίας έχουν πάρει θέση στο μεσιανό κατάρτι της ποιότητας και δεν κουνάνε ρούπι από το πόστο τους, περιμένοντάς μας για τσιμπούσια με φρέσκο ψαράκι, είτε αυτό είναι ψιλούλα αθερίνα, είτε επιβλητική σφυρίδα. Και πως αλλιώς, μπορεί αυτό το σκηνικό να ολοκληρωθεί, αν όχι δίπλα στη θάλασσα; Το «Τσιπουράκι», ένα αμιγώς, καθαρόαιμο τσιπουράδικο αν και νέο στον Πειραιά, κατέκτησε -δικαίως- τις καρδιές μας κατατάσσοντας το στις πρώτες επιλογές για τσιπουροκατάσταση στον πόλη και μάλιστα με εκπληκτική θέα στο Σαρωνικό!

Τι λέτε λοιπόν για τσιπουράκι αυστηρώς ελληνικό με μεζέδες όπως η χορταστική σαλάτα θαλασσινώνκαι το φιλεταρισμένογαυράκι; Όσο για τον παστουρμά ψαριού, είναι μούρλια! Στα τοπ πιάτα κρατήστε το χταποδάκι ψητό συνοδείας καπνιστής φάβας και τα πιτάκια γαρίδας που αν τα φάτε σίγουρα θα μας θυμηθείτε.

Πιατάκια νόστιμα, ολόφρεσκα και μαγειρεμένα με αγάπη σε ένα τραπέζι γεμάτο ενώ μπροστά να ανοίγεται η θάλασσα. Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο;

Ακτή Θεμιστοκλέους 228Β, Τ: 21 1182 5431, F/B: Το Τσιπουράκι Πειραϊκή, Instagram:to_tsipouraki_peiraiki