Το νόημα της ζωής κρύβεται στη μερακλίδικη μουσική, στους εκλεκτούς μεζέδες, στο καλό κρασί και στην καλή παρέα! Και αν έχεις βρει και την μερακλίδικη διεύθυνση που μπορεί να στα προσφέρει όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα αξίζει να λέγεσαι ευτυχισμένος άνθρωπος! Για εμάς οι Κυριακές, είναι μέρα… Κρασοκατάστασης!

Για εμάς ο Θεοδόσης, ο Συριανός ιδιοκτήτης, δεν είναι απλά αυτός που μας σερβίρει, αλλά φίλος, που κάθε Κυριακή ανταμώνουμε στο ραντεβού μας μαζί του. Στην Κρασοκατάσταση, θα νιώσεις ότι είσαι σαν σε συγγενικό σπίτι με την παρέα σου, ενώ θα σου μαγειρεύει η Συριανή γιαγιά σου ενώ σε καλοδέχεται ο ξάδελφος σου.

Είναι η ζεστασιά και το φιλικό κλίμα που σε μαγνητίζουν, είναι αυτό το κότσι το χοιρινό, που κάθε Κυριακή μοσχοβολάει στο μαγαζί όταν βγαίνει από το φούρνο. Είναι όμως και η Σαλάτα Φραγκοσυριανή, τα τυροπιτάκια της κυρά – Φανής, η Ρεβυθάδα Σύρου με λουκάνικο Συριανό και η χοιρινή πρασοτηγανιά που δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε… Είναι ο Συριανός αέρας που μας χαϊδεύει όταν βρισκόμαστε εκεί και τα φρέσκα υλικά κατευθείαν από το νησί που στολίζουν τα πιάτα μας. Είναι το στέκι μας και νιώθουμε πως βρήκαμε τη σωστή διεύθυνση, για το νόημα της ζωής…


Ακληπιού 43, Αγία Σοφία, Πειραιάς.
Τ: 2104206202
FB: Μεζεδοπωλειο ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Instagram: mezedopwleio_krasokatastash