Αν αγαπάς το καλό φαγητό όσο εμείς, πιάσε χαρτί και μολύβι και σημείωσε! Το διαχρονικά αγαπημένο μας Τόλης sweets n’ eats της οικογένειας Τόλη στην Πλατεία Δημοκρατίας στη Νίκαια, παρουσίασε το νέο του μενού και είναι… ονειρεμένο! Εκτός από το brunch που παραμένει σταθερά αγαπημένο μας, στις σελίδες του θα βρείτε λαχταριστές προτάσεις σε κυρίως πιάτα, όλα τους ανεπανάληπτα σε εμφάνιση μα κυρίως, σε γεύση!

Εμείς ανάμεσα σε αυτά που δοκιμάσαμε ξεχωρίσαμε την ζουμερή μοσχαρίσια tomahawk που σερβίρεται με baby potatoes, το Rib eye Black Angus steak (Φιλέτο rib-eye 300gr), το οποίο συνοδεύεται από πατάτες Dauphinois και σάλτσα Bearnaise, την Picanha black angus που σερβίρεται με σαλάτα ρόκα παρμεζάνα και chimichurri, το γλασσαρισμένο Brisket 280gr με πουρέ παστινάκι, το Giant Pork Rib Chop που θα το απολαύσετε με πατάτες baby saute και smoked bbq sauce, αλλά και τις Papardelle Pastitsio που είναι ουσιαστικά παπαρδέλες με ragu alla bolognese από μοσχάρι κομμένο στο χέρι, κρέμα μπεσαμέλ και πεκορίνο. 

Highlight αποτελεί η λίστα των κρασιών και των cocktails τα οποία είναι όλα τους προσεκτικά επιλεγμένα από τον maitre του είδους, Αλέξανδρο Γκικόπουλο, προσφέροντας το τέλειο pairing στο φαγητό σας.


Ανωγείων 24, Πλατεία Δημοκρατίας, Νίκαια.

Τ: 2104908090

Instagram: tolis_sweets_n_eats

Facebook: Tolis Sweets N Eats