«Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Μεσογείου, τον Πειραιά, υπήρχε μια συνοικία, που ήταν το καμάρι του και η …ντροπή του» έγραφε η Σπεράντζα Βρανά στο βιβλίο της «Η Τρούμπα». Κάμποσα χρόνια μετά η ίδια αυτή συνοικία που έγινε συνώνυμο της «αμαρτίας», βάζει τα καλά της και με πρωταγωνίστρια τη Lola, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή- και όχι μόνο, διασκέδαση της Αθήνας.

Σε ένα νέο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο με urban industrial πινελιές, η κορωνίδα της Τρούμπας, μεταμορφώνεται από bar σε tapas bar, προσφέροντας πάντα εκπληκτικά cocktails αλλά πλέον και «ακαταμάσητες» tapas επιλογές ανάμεσα σε 13 πιάτα με έμφαση κυρίως στη σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα με ελαφρώς όμως ethnic επιρροές.

Από νωρίς το απόγευμα έως το βραδάκι μετά τη δουλειά, μπορεί κανείς να γευματίσει παρέα με φίλους και να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα γεύσεων που παραθέτονται στο μενού.

Ξεχωριστή θέση στην δική μου καρδιά έχει ο σολομός, η βασιλική κινόα, τα αυγά ποσέ και τα… post modern σουτζουκάκια!

Και όλα αυτά σε ένα κλίμα υπέρ του δέοντος φιλικό και ζεστό, μιας και το προσωπικό (είναι σχεδόν το ίδιο από την πρώτη μέρα που το Lola’s άνοιξε τις πόρτες του), είναι κάτι περισσότερο από πολύ δεμένο. Κάτι που θα καταλάβεις ευθύς αμέσως, όταν η Πωλίνα και η Έφη θα σε υποδεχτούν πάντα με χαμόγελο και προθυμία. Κάπου εκεί κοντά θα δεις και τον Αποστόλη, τον πανταχού παρών και τα πάντα πληρών του Lola’s. Υποδέχεται, σερβίρει, εξυπηρετεί, παίρνει παραγγελίες, λύνει και δένει και φυσικά είναι ένας υπεύθυνος, όνομα και πράγμα.

Η Έβελλυν, ο Αλέξανδρος και η άλλη Πωλίνα ετοιμάζουν, προτείνουν και δημιουργούν τα δικαίως συναρπαστικότερα cocktails στο λιμάνι. Η Κιάρα, η Νάσια, ο Χρήστος, ο Κυριάκος και η Μαρία τρέχουν πάνω-κάτω με δίσκους, πιάτα και ποτήρια για να μην μένει κανείς παραπονεμένος. Ο Μενέλαος, ο Νικήτας, ο Μαρίνος και ο Νίκος διαδέχονται ο ένας τον άλλον στα decks, ενώ το σκηνικό ολοκληρώνει η Άννα, η ακούραστη barista sister του Lola’s. Φήμες λένε ότι πιο εύκολα τα «φτύνει» η μηχανή του καφέ παρά εκείνη!

Ξεχωριστή κατηγορία δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ο Γιάννης, ο chef και samurai της κουζίνας που φέρει την ευθύνη για τα νοστιμότατα tapas που σερβίρονται κάθε μέρα από τις 17:30!

Κάθε Τετάρτη, Ladies Night. Με κάθε ποτό οι κυρίες παίρνουν δωρεάν ένα ακόμη. Στα decks ο Νικήτας Κατσάρας.

  • Κάθε Κυριακή, Sunday Lounge Afternoon από τις 17:30 σε συνεργασία με τη Diageo. Όλα τα cocktails 7,00€ και ατμοσφαιρικές μουσικές από το Μενέλαο Κουτσάκο για ράθυμα Κυριακάτικα απογεύματα.
  • Καθημερινά 10:00 – 04:00 και Κυριακές 17:00 – 03:002ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς. T:  2104529722
  • FB: Lola’s Tapas Bar Instagram: lolasbar_piraeus