Η αγωνία και ανυπομονησία κορυφώνονται για την έναρξη του Red Bull Art Of Motion 2021 στον Πειραιά, το Σάββατο 10 Ιουλίου με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. !

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από την απουσία τεσσάρων ετών και… πιάνει λιμάνι σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Εκεί, οι καλύτεροι αθλητές και καλύτερες αθλήτριες freerunning από όλον τoν κόσμο θα παρουσιάσουν τα καλύτερα tricks τους πάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Μάλιστα, την Τετάρτη (07/07) έλαβε χώρα ο Onsite Qualifier στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου αθλητές από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος βγάζοντας εντυπωσιακά tricks και runs. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 3 αθλητές που ξεχώρισαν, συμπληρώνοντας έτσι και τη 18άδα που θα διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό.

Για πρώτη φορά μάλιστα οι συμμετοχές έφτασαν τις 120 σε αριθμό, που είναι και ο μεγα-λύτερος αριθμός συμμετοχών που έχει υπάρξει στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εκεί, θα βρουν τους κορυφαίους έξι αθλητές και έξι αθλήτριες που έχουν προκριθεί μέσα από τον Online Qualifier, αλλά και τους τρεις καλύτερους του Red Bull Art Of Motion 2019. Ανάμεσά τους και ο… παγκοσμίου φήμης αθλητής και καμάρι της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κυρσανίδης.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τον τελικό του θεσμού όπου η σπουδαία 18άδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά άλματα, tricks και flips και προσφέρο-ντας ένα μαγευτικό υπερθέαμα στους θεατές.

Θα καταφέρουν τα φαβορί να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά ή θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις; Όλα θα φανούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Δείτε το ζωντανά: Το Red Bull Art of Motion, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και τη MINI, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου από το MEGA και την COS-MOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 6HD. Tην ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κά-νουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το Red Bull TV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών: redbull.tv/apps.

Η λίστα των αθλητών Red Bull Art of Motion 2021:

Top 3 2019
1MOHAMEDDIDI ALAOUIMAR
2SCOTTEDWARDGBR
3KIRSANIDISDIMITRISGRC
Νικητές Online Qualifier
4ΚΟWALEWSKIKRYSTIANPOL
5DIORGINANOANLD
6REESEBOBUSA
7RUELLILOUFRA
8RUDOLPHSHEAUSA
9BICKLEYELISEGBR
10TORHALLELISSWE
11SCHNEIDERLISAAUT
12RIZZIDAVIDEITA
13TIBBLINGMIRANDASWE
14AROYANARCHIERUS
15YAMAMOTOHANAHOJPN
Νικητές Onsite Qualifier
16THEODORIDISMIMISGRC 
17LUTYJARRODUSA
18VERKYTRAVISGRB