Η ενός έτους Jalayne Sutherland τράβηξε την προσοχή της βασιλικής οικογένειας αφού φόρεσε ένα αξιολάτρευτο πανωφόρι με ασορτί καπέλο, λευκή περούκα και πέρλες στο λαιμό της.

Τη φωτογράφισε η μαμά της, Katelyn Sutherland, να στέκεται δίπλα στα οικογενειακά της κόργκι σκυλάκια. Η Katelyn, από το Οχάιο, έστειλε τη φωτογραφία στη βασίλισσα περισσότερο για πλάκα – και είπε ότι δεν περίμενε να λάβει απάντηση. Είπε, «Η μεγαλύτερη έμπνευση για το ντύσιμο ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά μας είναι οι καλύτεροι φίλοι της κόρης μας! Θέλαμε να κάνουμε κάτι όπου θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν κι εκείνα. Είμαστε επίσης θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας!».

Η Katelyn είπε ότι η στολή της κόρης της έκανε πάταγο φέτος το Halloween με αυτό το ντύσιμο! Και πρόσθεσε: «Καθώς περπατούσαμε λάβαμε πολλά, πολλά κομπλιμέντα, αλλά οι αγαπημένες μου αντιδράσεις ήταν όταν οι άνθρωποι της υποκλίνονταν!» Και φυσικά όταν έλαβαν απάντηση στο γράμμα τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Το γράμμα, από το παλάτι έγραφε: «Η βασίλισσα μου ζήτησε να γράψω και να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας και για τη φωτογραφία που επισυνάψατε!»