O οpγασμός δεν προκύπτει με έναν τρόπο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον πετύχεις. Οι ερωτογενείς ζώνες είναι αμέτρητες στο γυναικείο κορμί και ο οpγασμός μπορεί να επέλθει από το στήθος, να είναι πολλαπλός, κολπικός, κλeιτοριδικός ή όλα τα παραπάνω.

Τι είναι όμως ο blended οργασμός; Οι γυναίκες όταν αγγίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος ερεθίζονται περισσότερο και ταυτόχρονα. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει, ότι κόλπος και κλeιτορίδα, ερεθίζονται την ίδια στιγμή. Κι όμως αυτό το φαινόμενο, οι ειδικοί γύρω από σeξ το πηγαίνουν ένα βήμα πιο κάτω.

«Όσο συνεχίζουμε την έρευνα, καταλήγουμε στο ότι μάλλον υπάρχει εσωτερικός κλειτοριδικός οργασμός ή ένας οργασμός που ενεργοποιεί το σύνδρομο CUV (κλειτορίδα, ουρήθρα, κόλπος)», τονίζει η sexpert Marla Renee Stewart.

Αυτός είναι ο blended οργασμός, ο οποίος βοηθά τις γυναίκες να ανακαλύψουν και άλλα ερωτογενή σημεία στο σώμα τους, τα οποία δεν περίμεναν ενδεχομένως ότι θα τους προσφέρουν απόλαυση και ικανοποίηση. Τα σημαία αυτά μπορεί να μην θεωρούνται ερωτικά, αλλά τελικά παίζουν μεγάλο ρόλο στον οpγασμό.