Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα νέα trends του make up για την φετινή άνοιξη, τότε είστε στο σωστό άρθρο. Επειδή εκτός από εσάς ενδιαφέρει και εμάς, ρωτήσαμε την make up artist Κωνσταντίνα Αντωναράκου και μας έλυσε όλες τις απορίες για το πως θα λάμψουμε και φέτος την άνοιξη!
Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε…

No makeup-makeup


Top trend για την ‘Ανοιξη του 2019, είναι το άβαφτο και τελείως φυσικό look. Τέλος τα πολύ βαριά και καλυπτικά μακιγιάζ. Σκοπός είναι η ανάδειξη ενός φρέσκου και καθημερινά περιποιημένου προσώπου. Παρολ’αυτά μπορείς να εφαρμόσεις λίγο concealer για να “κρύψεις” κάποιες ατέλειες… και φυσικά ποτέ μην ξεχνάς το αντηλιακό σου!

Glow skin


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις ένα λαμπερό και υγειές πρόσωπο στο μακιγιάζ από την σωστή χρήση highlighter. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα προτίμησε highlighter σε κρεμώδη μορφή και όχι σε μορφή πούδρας.

Barbie Girl

Το ροζ είναι το κορυφαίο trend της φετινής άνοιξης. Τόλμησε το, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών σου και χωρίς κανέναν περιορισμό. Εφάρμοσε το σε ζυγωματικά, βλέφαρα και χείλη.Το αποτέλεσμα; Θα έχεις πετύχει το πιο φρέσκο look!

Bold Lips


Το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα που μονοπωλεί την φετινή σεζόν και όχι μόνο στα ρούχα. Σύμφωνα με την φετινή τάση μπορείς να φοράς το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν από το πρωί έως το βράδυ, τονίζοντας τα μάτια σου μόνο με λίγη μάσκαρα.

 

 

Taupe

Αν δεν είσαι λάτρης του άβαφου look, τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα ελαφρύ smokey σε απόχρωση taupe.Πρόκειται για ένα καφέ-γκρι χρώμα που δίνει βάθος στο βλέμμα και διατηρεί τη φυσικότητα που θέλει η μόδα.