Μπήκε ο Νοέμβρης και εμείς μιλάμε για Χριστούγεννα, θα μου πείτε “νωρίς είναι”, δεν θα συμφωνήσω όμως, γιατί… ποτέ δεν είναι νωρίς να μιλάς για τα Χριστούγεννα! Δεδομένων των συνθηκών, ίσως φέτος τα έχουμε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από άλλες χρονιές! Τα Χριστούγεννα μας ηρεμούν, μας χαλαρώνουν, βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο μας εαυτό, γινόμαστε και πάλι παιδιά!! Άλλωστε, από το να περιμένουμε ένα Lockdown, καλύτερα να περιμένουμε τα Χριστούγεννα!

Ετοιμάζουμε βαλίτσες λοιπόν και ταξιδεύουμε με το μυαλό και μέσα από φωτογραφίες, μέχρι την Νέα Υόρκη τη μητρόπολη του κόσμου! Φέτος μπορεί να είναι δύσκολο να την επισκεφτούμε αλλά του χρόνου, ποιος ξέρει… μπορεί να είμαστε εκεί!

Ήρθε  η στιγµή να ζήσετε ένα πραγµατικό παραµύθι… έστω και μέσα από φωτογραφίες!

 

Η Νέα Υόρκη, κάθε Χριστούγεννα «βάζει τα καλά της» και γίνεται η χειροπιαστή απόδειξη ότι τα παιδικά όνειρα έχουν σάρκα και οστά! Δεν είναι µόνο στη φαντασία αλλά µια ζωντανή πραγµατικότητα µπροστά στα µάτια σας!

 

 

Όλη η πόλη «µεταµορφώνεται» σε ένα παραµυθένιο µέρος, σαν ένα φαντασµαγορικό χριστουγεννιάτικο show που πραγµατοποιείται από τη µια άκρη της στην άλλη µε αµέτρητους θεατές!

 

Η µεγαλούπολη είναι ούτως ή άλλως, εντυπωσιακή, πολύχρωµη, χαώδης, πολυπολιτισµική, γεµάτη κίνηση, ανθρώπους, εστιατόρια, µαγαζιά αγορές ανοιχτά 24 ώρες το 24ώρο και φωτεινές επιγραφές.

 

 

 

 

 

Θα δείτε το τεράστιο χριστουγεννιάτικη δέντρο µε τα χιλιάδες λαµπάκια στο περίφηµο Rockefeller Center που είναι στολισµένο από τέλη Νοεµβρίου.

 

 

Λένε ότι όταν περπατάς στους δρόµους της είναι σαν να περπατάς παράλληλα σε ολόκληρο τον κόσµο! Φανταστείτε αυτούς τους δρόµους στολισµένους και κατά πάσα πιθανότητα χιονισµένους.

Παρακολουθήστε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση ή κονσέρτο.

 

Κλείστε τα µάτια και µπορεί να ακούσετε και τη φωνή του Φρανκ Σινάτρα να σας τραγουδά!

Θα ακούσετε τα κάλαντα στους δρόµους…

 

 

 

Κάνουμε βόλτα στις εκπληκτικές νεοϋρκέζικες βιτρίνες! Ειδικά στα περίφηµα καταστήµατα της 5ης Λεωφόρου που οι βιτρίνες και ο στολισµός τους ξεπερνούν σε στυλ ακόµη και τις καλοφτιαγµένες κυρίες που επισκέπτονται τις boutiques της!

 

 

Στο κατάστημα Macy’s θα δείτε τη «Χώρα του Άη Βασίλη» µε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα χιονισµένα σκηνικά, τα τεράστια γλειφιτζούρια, τα ξωτικά και τα αµέτρητα παιχνίδια, ένα πραγµατικό ταξίδι στο Βόρειο Πόλο!

 

Θα κάνετε βόλτες µε άµαξες στο Central Park.