Σελήνη, 66 Ερωτήσεις

της Ζακλίν Λέντζου. Με τους Σοφία Κόκκαλη, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρία Ζορμπά, Νικήτας Τσακίρογλου.

Δραματική 2021, Ελλάδα – Γαλλία 109’

Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Με την ανακάλυψη ενός μεγάλου μυστικού του, η Άρτεμις γνωρίζει τον πατέρα της για πρώτη φορά. Τον καταλαβαίνει με τρόπο που τόσα χρόνια αδυνατούσε. Tον αγαπάει πραγματικά, για πρώτη φορά.

Μια Μέρα στη Σαγκάη

του Βασίλη Ξηρού. Με τους Δημήτρη Μοθωναίο, Του Χούα, Φενγκ Ζιάγκι, Ζανγκ Ζεν.

Ρομαντική Κομεντί 2020, Ελλάδα – Κίνα 105’

Η Jinxi είναι μία βιολονίστα που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Λίγο πριν την αναχώρησή της, και ενώ προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες στη Σαγκάη, ένα αρκουδάκι θα φέρει στον δρόμο της τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα στην πόλη. Η γνωριμία τους θα εξελιχθεί πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι θα μπορούσαν και οι δύο να φανταστούν – το δε αρκουδάκι θα έχει μία πολύ γεμάτη και ασυνήθιστη μέρα.

Το Πάθος (Passion Simple)

της Ντανιέλ Αρμπίντ. Με τους Λετίσια Ντος, Σεργκέι Πολούνιν.

Δραματική 2020, Γαλλία 99’

Μια χωρισμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλωμάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία. «Στην αρχή, όταν ξυπνούσα, μου ήταν αδιάφορο αν θα ζούσα ή αν θα πέθαινα. Όλο μου το σώμα πονούσε από τη στέρηση», έρχεται να εξομολογηθεί η ηρωίδα της ταινίας.

Ο Μεσάζοντας (Balcklight)

του Μαρκ Γουίλιαμς. Με τους Λίαμ Νίσον, Αϊνταν Κουίν, Τέιλορ Τζον Σμιθ.

Περιπέτεια 2022, Κίνα – Αυστραλία – ΗΠΑ 104’

O Τράβις Μπλοκ (Λίαμ Νίσον) λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

Μπάντι Ο Ροκ Σταρ 2 (Rock Dog 2)

του Μαρκ Μπάλντο. Με τις φωνές των Βασίλη Μήλιου, Γιάννη Στεφόπουλου, Πάνου Αποστολόπουλου, Ειρήνης Τσίγκα, Βασίλη Παπαστάθη, Βαγγέλη Στρατηγάκη, Σοφίας Παναηλίδου, Σοφίας Καψαμπέλη, Γιάννη Υφαντή, Χρήστου Θάνου.

Animation 2021, ΗΠΑ – Κίνα 90’

Οι Τρου Μπλου έχουν γίνει τοπικά διάσημοι στο χωριό Σνόου Μάουντεϊν, έχουν ακόμη και φανατικούς θαυμαστές. Αλλά όταν ένας μεγιστάνας της μουσικής, ονόματι Λανγκ, τους δίνει την ευκαιρία να περιοδεύσουν με την ποπ σουπερ σταρ Λιλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει ένα τίμημα και τελικά ανακαλύπτουν ότι μόνο με το να μείνεις πιστός στον εαυτό σου μπορείς να απελευθερώσεις τη δύναμη του Ροκ εν Ρολ