Η Μέθοδος των Γούiλιαμς (King Richard)

του Ρεϊνάλντο Μάρκος Γκριν. Με τους Γουίλ Σμιθ, Ανζενού Ελις, Σανίγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον.

Δραματική 2021, ΗΠΑ 145’

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Uncharted

του Ρούμπεν Φλάισερ. Με τους Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σοφία Αλι.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 116’

Βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το «Uncharted» εξιστορεί την
πρώτη περιπέτεια του Nathan Drake παρέα με τον αντίπαλο που μετατράπηκε σε φίλο και συνέταιρο, Sullivan.

Φύλακας Αδερφός (Brother’s Keeper)

του Φερίτ Καραχάν. Με τους Σαμέτ Γιλντίζ, Εκίν Κος, Μαχίρ Ιπέκ.

Δραματική 2021, Τουρκία – Ρουμανία 85’

Σε ένα οικοτροφείο για Κούρδους στην ορεινή Ανατολία, ο 11χρονος Μέμο πέφτει ανεξήγητα σε κώμα. Οι δάσκαλοι τον απομονώνουν στο αναρρωτήριο και συνεχίζουν τη ρουτίνα τους, αλλά ο φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να τους πείσει να κάνουν κάτι πριν να είναι αργά.

Τα Μυστικά της Αδερφής μου (Souad)

της Αϊτέν Αμίν. Με τους Μπασάντ Αχμέντ, Μπασμαλά Ελγαές, Χουσεΐν Γανέμ.

Δραματική 2020, Αίγυπτος 96’

Σε μια μικρή πόλη στο Δέλτα του Νείλου, η Σουάντ, μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα, ζει διπλή ζωή: την αληθινή, που καθορίζεται από τη συντηρητική αιγυπτιακή κοινωνία, και τη μυστική, αυτή του διαδικτύου. Μια σειρά γεγονότων οδηγεί τη Ραμπάμπ, τη δεκατριάχρονη αδελφή της, σε ένα ταξίδι αναζήτησης απαντήσεων και στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών τους.

Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται (Wrath of a Man)

του Γκάι Ρίτσι. Με τους Τζέισον Στέιθαμ, Χολτ ΜακΚάλανι, Τζος Χάρτνετ.

Περιπέτεια 2021, ΗΠΑ – Ην. Βασίλειο 119’

Η ιστορία ακολουθεί τον Η, έναν κρύο και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.