Το τραγούδι λέει “λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου…” Στο Starfish βάζουν τη θάλασσα, το κρασί, το μεράκι την αγάπη και την πείρα στο ψάρι. Εσείς φέρνετε απλώς την παρέα…!

Εκείνοι με απόλυτο επαγγελματισμό θα σας σερβίρουν φρέσκες, κομμένες στο χέρι, πατάτες τηγανητές ,τραγανά κολοκυθάκια τηγανητά, γαριδοκεφτέδες με κρέμα τυριού, ταλαγάνι σαγανάκι, σαλάτα Αστερία με πράσινα λαχανικά και πολύχρωμες πιπεριές, καλαμαράκια, μύδια, γαρίδες, κατακόκκινα μπαρμπούνια, ζουμερές γαρίδες, μαστιχωτό χταπόδι, ένα από τα καλύτερα ριζότα γαρίδας μελωμένο και αχνιστό, λιγκουίνι που στην κυριολεξία “γράφει” με μελάνι σουπιάς, δικό τους γαύρο μαρινάτο, σαρδέλες στα κάρβουνα και πολλά ακόμα πιστέψτε μας. Απλώς όλες οι λιχουδιές δεν μπορούν να γραφτούν σε μερικές αράδες.

Όσο για τις τιμές…μην ανησυχείτε! Είναι προσιτές αφού έχουν υιοθετήσει την άποψη πως κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή, αλλά αξία. Για την ομάδα του Starfish αξία είναι η εξυπηρέτηση και το χαμόγελο σας, όταν χορτάσετε και δώσετε την υπόσχεση να ξανάπατε!

Σας προσκαλούν να δοκιμάσετε όλα αυτά για τα οποία διαβάζετε και σας τρέχουν τα σάλια και φυσικά στο τέλος να σας κεράσουν γλυκάκι, δικής τους παραγωγής, ώστε να μην έχετε λόγο να ξεκολλάτε από το Starfish.

Υ.Γ. Τις Κυριακές συστήνεται να κάνετε κράτηση γιατί θα μείνετε εκτός!

Ακτή Θεμιστοκλέους 302, Τ: 6940701595
F/B: Starfish Restaurant Piraeus